bet365 nyheder

FCM – FCK: Optakt og odds med Bet365

Rundens absolut største brag i Superligaen er guldduellen, hvor FC Midtjylland tager imod FC København i en duel om førstepladsen. Læs både optakt til kampen, se udvalgte odds fra Bet365 og ikke mindst hvordan du kan få et betting bonus fra Bet365.dk på op til 1.000 væddemålskreditter.

Bet365 FC Midtjylland - FC København odds FCM - FCK odds Superliga
©Bet365

FCM – FCK optakt

Det er grundspillets sidste mulighed for de to guldkandidater til at tage point fra deres direkte konkurrent i kampen om mesterskabet. En sejr eller et nederlag i 21. spillerundes topopgør kan meget vel få store konsekvenser form, hvem der løber med guldet.

Vinder FC København, så står de pludselig med et hul på seks point ned til FC Midtjylland, hvorved midtjyderne skal håbe på, at nogle af de andre klubber kan tage point fra københavnerne, da de ellers ikke selv kan komme foran ved blot at vinde de to indbyrdes opgør i mesterskabsspillet.

For FC Midtjylland, ja, der kan en sejr på hjemmebanen pludselig åbne guldduellen helt op igen, hvorved den reelt kan afgøres i de to indbyrdes opgør i mesterskabsspillet.

Som oddsene sidenhen vil vise, så viser de forskellige odds apps, at FC Midtjylland er små favoritter til at vinde kampen, hvor FC København stadig har en lang række navne ude på skadeslisten.

FCM – FCK odds med Bet365

Som nævnt så er FC Midtjylland små favoritter hos Bet365 og de andre bookmakere. Her kan du se en række af de mest populære odds på kampen hos Bet365:

UdfaldBet365 odds
FC Midtjylland vinder2.37
Uafgjort3.50
FC København2.90
Begge hold scorer (ja)1.80
Begge hold scorer (nej)1.95
Dobbeltchance 1X1.40
Dobbeltchance X21.53
Dobbeltchance 121.28
Over 2,5 mål2.00
Under 2,5 mål1.80
Oddsene er opdateret lørdag den 12. marts kl. 10:30

FCM – FCK spilforslag

Der venter uden tvivl et tæt opgør i Herning, når FC Midtjylland tager imod FC København. Det bliver et opgør, som vil være dyrt for begge klubber at tage, så forventningen er, at vi får en kamp, hvor der er stor fokus på ikke at lave fejl.

Derfor er forventningen også et målfattigt opgør. Derfor er spilforslaget herfra under 2,5 mål i kampen til odds 1.80 hos Bet365.

Op til 1.000 væddemålskreditter venter

Står du og gerne vil spille spilforslaget på under 2,5 mål til odds 1.80 hos Bet365, men ikke har en Bet365-bruger endnu, så kan du lige nu få op til 1.000 væddemålskreditter, når du opretter en Bet365-konto og foretager din første indbetaling. Bemærk at minimumsoddset i Bet365 bonussen blot er på 1.20.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
PSV - FCK: Scor freebet til kampen
næste artikel
FCK - PSV: Optakt, odds og spilforslag