cashpoint nyheder

PSV – FCK: Scor freebet til kampen

FC København er det eneste tilbageværende danske mandskab i de europæiske turneringer, hvor de københavnske løber skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalen. Det kræver dog, at de sender den hollandske storklub, PSV, ud i 1/8-finalen.

Se hvordan du kan score et gratis væddemål til kampen med Cashpoint og se også, hvordan du kan få fingrene i en bookmaker bonus fra Cashpoint, hvis du ikke allerede har en Cashpoint-bruger.

PSV - FCK odds Europa Conference League odds Cashpoint freebet
© Cashpoint

Sådan får du freebet til PSV – FCK

Cashpoint er ude med et tilbud om et freebet, som du kan få til PSV – FC København, eller for den sags skyld også alle de øvrige Europa League og Europa Conference League-kampe, der spilles torsdag.

Du kan dermed få et freebet, som du kan bruge på enten PSV – FC København eller andre sportsvæddemål indenfor syv dage. For at du kan få dit freebet fra Cashpoint, skal du gøre følgende:

  • Gå ind på Cashpoint
  • Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  • Placer et væddemål på 50 kr. på Europa League eller Europa Conference League
  • Modtag dit freebet
  • Spil dit freebet indenfor 7 dage

Dette freebet tilbud fra Cashpoint, der er en af de online bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark, løber frem til og med torsdag den 10. marts kl. 23:59. Regler og vilkår gælder.

Ikke Cashpoint-spiller? Få op til 500 kr. i bonus

Står du og vil gerne have fingrene i freebettet fra Cashpoint, men har ikke en Cashpoint-bruger, så kan du lige nu få 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr., når du opretter en Cashpoint-bruger, foretager din første indbetaling og omsætter den en gang til. Din kupon skal bestå af minimum 2 kampe til minimum odds 1.50 hver.

Bonussen modtager du i form af et ugentligt freebet, der matcher din første indbetaling. Størrelsen på din indbetaling bestemmer, hvor mange freebets du får. Du får et freebet, for hver 100 kr. du indbetaler op til 500 kr.

Europa Conference League odds med Cashpoint

Der venter FC København en svær opgave i Eindhoven, hvor de skal forsøge at skaffe sig så godt et udgangspunkt til returopgøret som muligt. Her ser vi på nogle af de bedste fodbold odds på netop Europa Conference League hos Cashpoint Danmark. Du kan spille alle disse odds via betting apps.

Kamp1X2
PAOK – Gent2.233.203.24
Vitesse Arnhem – AS Roma3.663.701.90
Partizan Beograd – Feyenoord3.313.152.22
Slavia Prag – LASK Linz1.733.654.59
Olympique Marseille – FC Basel1.603.955.21
PSV Eindhoven – FC København1.524.056.05
Leicester City – Stade Rennes2.183.453.11
Bodø/Glimt – AZ Alkmaar2.773.402.41
Oddsene er opdateret onsdag den 9. marts kl. 21:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Marathonbet: Spil CL med 0% margin
næste artikel
FCM - FCK: Optakt og odds med Bet365