FCK - PSV optakt odds spilforslag

FCK – PSV: Optakt, odds og spilforslag

Kan FC København levere overraskelsen og snuppe kvartfinalepladsen, når hollandske PSV Eindhoven besøger Parken? Se her både optakt, odds fra en række online bookmakere og spilforslag på returopgøret i Europa Conference League 1/8-finalen.

FCK - PSV optakt odds spilforslag Europa Conference League

FC København – PSV optakt

FC København leverede en mindre overraskelse, da de spillede 4-4 mod PSV i den første kamp i 1/8-finalen. Foran 3-1 lignede det endda en overraskelse af de helt store, men de københavnske løver formåede ikke at fuldføre den helt store overraskelse.

Konklusionen kan hurtigt blive en blanding af, at FC København i den grad leverede over evne, mens at PSV måske troede lidt for meget på bookmakernes spardom, nemlig at de var så store favoritter, at de ikke burde have det store besvær med at vinde. Det sker dog næppe i returopgøret.

Med 4-4 i første kamp er alt åbent til returopgøret. Det er dermed vind eller forsvind for begge parter. Her ligger presset i den grad på PSV, idet hollænderne først kiksede Champions League-kvalifikationen, for derefter at blive slået ud i Europa League-grundspillet. Et Europa Conference League-exit til en klub, med al ære og respekt for FC København, som i internationalt sammenhæng ikke ligefrem er en storklub, så vil den europæiske fiasko være komplet for PSV.

Imens må selvtilliden være i top hos FC København, især når de efterfølgende tog en sejr i guldduellen mod FC Midtjylland. Så, spørgsmålet er nok, om FC København kan gøre den overraskelse, som de indledte i Holland, færdig.

FC København – PSV odds

Her får du et udvalg af de bedste fodbold odds fra en række bookmakere med dansk licens. Du kan dermed nemt se og sammenligne oddsene. På den måde kan du hurtigt finde den bookmaker, der giver det bedste odds på lige netop det spil, som du vil spille på FC København – PSV Eindhoven.

FC København – PSV spilforslag

Der skal scores og en sejr til, hvis man vil videre i Europa Conference League – og det gælder for begge hold. Det lægger op til en kamp, hvor sejren bliver jagtet fremfor at der bliver spillet afventende.

Det gør, at vi forventer en kamp med mål og derfor peger på over 2,5 mål i kampen. Se oddsene på netop det spil herunder:

Bedste odds derpå finder du hos Bwin til odds 1.58. Hvis du endnu ikke har en bruger hos Bwin, så kan du lige nu få en Bwin startbonus på 100% op til 1.000 kr. i form af et freebet.

Tilbud på kampen:

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCM - FCK: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
El Clasico: Optakt, odds og odds boost