Finland - Danmark optakt og odds - EM-kvalifikation

Finland – Danmark odds + risikofrit spil

Ovenpå pligtsejren i Parken over San Marino gælder det nu kampen om førstepladsen, når de danske drenge skal en tur til Finland. I vores Finland – Danmark optakt får du både odds sammenligning og muligheden for et risikofrit spil via en odds bonus fra en af de nyeste bookmakere i Danmark.

Finland - Danmark odds

Finland – Danmark optakt

Selvom det blev til en sejr på 4-0 over San Marino, så nåede fodboldfesten i Parken aldrig helt at komme op og ringe der, hvor det er sjovt. Det skyldes nok lidt, at det både var på en billig baggrund, at Danmark hentede tre point, samt at man ikke fik vist sig så overlegne, som det skal være, når verdensranglistens nummer 19 møder nummer 208 – og sidste land på verdensranglisten.

Christian Eriksen var dog i hopla med tre oplæg, men der skal gerne være mere i de danske drenge, når det gælder opgøret i Finland.

Finland holder ovenpå torsdagens 1-0-sejr ude over Kasakhstan stadig førstepladsen – to point foran Danmark. Så finnerne skal sådan set bare undgå at tabe den direkte duel om førstepladsen, hvorefter de selv kan afgøre, om de skal slutte øverst i gruppen. Er man påpasselig med at sætte sine odds pre-match, så kan livebetting via de forskellige betting apps være en god ide her.

Finland – Danmark odds

Herunder kan du se og sammenligne oddsene på Finland – Danmark fra en række udvalgte bookmakere, inklusiv Bet365 Danmark.

Spil risikofrit på Finland – Danmark

Usikker på om Danmark tager alle tre point i Finland? Hvis du er, kan du lige nu spille risikofrit på Finland – Danmark hos Danmarks nye bookmaker, Expekt.

Du kan spille 500 kr. risikofrit på, at Danmark vinder over Finland (1X2-marked) hos Expekt. Tilbuddet gælder nye spillere, som skal gøre følgende for at spille risikofrit på en dansk sejr over Finland:

  • Klik dig ind på Expekt via linket herunder
  • Hvis du ikke registrerer dig via linket, kan du ikke spille risikofrit
  • Placer et spil på 500 kr. på at Danmark vinder over Finland (1X2-marked)
  • Få din indsats refunderet hvis du taber

Det er kun din første indbetaling og dit første indskud, der er kvalificerende til denne Expekt bonus. Kampagnen udløber den 10. september kl. 18:00. Taber du, får du refunderet din indsats indenfor 3-5 arbejdsdage – helt uden omsætningskrav. Vinder du, beholder du både indsatsen og gevinsten – også uden omsætningskrav. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bwin re-bet: Spil din kupon om når du taber
næste artikel
Så er det nu: Få et freebet på Champions League