leovegas nyheder

Spil risikofrit på valget med LeoVegas

Bliver den en rød, blå, gul, grøn eller en sammenblanding af de mange farvekombinationer, når der skal sammensættes en ny regering? Skal folketingsvalget være ekstra spændende, så har du lige nu også muligheden for at score en betting bonus hos LeoVegas DK i forbindelse med valget. Her kan du nemlig spille 250 kr. risikofrit på folketingsvalget.

Se her hvordan du spiller risikofrit på folketingsvalget 2022 hos LeoVegas og se også en række udvalgte odds på valget hos LeoVegas.

LeoVegas folketingsvalg odds
©LeoVegas 25/10/2022

Sådan spiller du risikofrit på folketingsvalget

Tilbuddet fra LeoVegas er et velkomsttilbud til nye spillere, der lige nu kan spille 250 kr. på, hvem der bliver Danmarks næste statsminister. Spillet skal sættes som på et outrightmarked og være pre-match.

Du kan spille 250 kr. på, hvem der bliver Danmarks næste statsminister ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en bruger
  • Lav en indbetaling
  • Spil præcis 250 kr. på hvem der bliver Danmarks næste statsminister

Tilbuddet er gyldigt frem til den 1. november kl. 17:00. Indbetalinger via Skrill er ikke kvalificerende til denne bonus fra LeoVegas.

Denne bonus kan ikke kombineres med den traditionelle LeoVegas velkomstbonus, hvor du lige nu kan få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

LeoVegas odds på valget

Hvem har online bookmakerne så som favorit til at vinde det danske folketingsvalg 2022? Måske ikke så overraskende er den nuværende statsminister, Socialdemokratiets Mette Frederiksen, bookmakernes favorit til også at være statsminister efter valget.

Mens Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape begge har meldt sig som modkandidater til Mette Frederiksen, så er det dog den tidligere Venstre-statsminister og nuværende formand for Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, der er bookmakernes favorit til at tage nøglerne til statsministeriet, hvis ikke Mette Frederiksen beholder dem.

Herunder kan du se oddsene fra LeoVegas på, hvem der bliver Danmarks kommende statsminister.

PartiformandLeoVegas odds
Mette Frederiksen (Soc.dem.)1.50
Lars Løkke Rasmussen (Moderaterne)2.75
Jakob Ellemann-Jensen (Venstre)4.00
Søren Pape (Kons.)20.00
Alex Vanopslagh (LA)35.00
Sofie Carsten Nielsen (Rad. V.)50.00
Inger Støjbjerg (D.D.)75.00
Pia Olsen Dyhr (SF)150.00
Pernille Vermund (NB)250.00
Mai Villadsen (EL)500.00
Morten Messerschmidt (DF)500.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 25. oktober kl. 17:30

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sevilla - FCK odds: Spil risikofrit med LeoVegas
næste artikel
Freebettilbud: United - West Ham