comeon nyheder

Freebettilbud: United – West Ham

Har du et spændende odds på Manchester United – West Ham i kikkerten til weekendens opgør i Premier League, men er lidt usikker på, om den nu også går hjem? Så er der et godt betting tilbud fra ComeOn DK til både nye og eksisterende spillere.

Lige nu kan du med match of the week hos ComeOn nemlig spille på Manchester United – West Ham og få et freebet retur, hvis du taber på dit odds. Se her hvordan du gør og se også en række udvalgte oddsmuligheder, der kan bruges i forbindelse med kampagnen.

Manchester United - West Ham odds, freebet, ComeOn
©ComeOn 28/10/2022

Sådan får du et freebet hos ComeOn

Tilbuddet fra ComeOn går ud på, at du via denne danske bookmaker får et freebet retur, hvis du taber på dit pre-matchbet på Manchester United – West Ham. Dit spil skal udover at være pre-match også være til minimum odds 1.50.

Taber du på dit væddemål, så får du et freebet retur med 100% af din indsats op til 100 kr. Tilbuddet gælder det første tabte væddemål på kampen, så har du flere bets på Manchester United – West Ham, så er det altså det første tabte spil, der giver et freebet retur.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Tilbuddet gælder frem til kampstart den 30. oktober 2022.

For at du kan spille hos ComeOn og få et freebet retur, hvis du taber på dit odds på Manchester United – West Ham, så skal du først og fremmest have en ComeOn-bruger. Lige nu kan du som ny ComeOn-spiller få en startbonus på 100% op til 1.000 kr. Du kan læse meget mere om den aktuelle ComeOn velkomstbonus her og se, hvilke krav og vilkår der er forbundet med den.

Manchester United – West Ham odds hos ComeOn

Som nævnt skal du spille et pre-match odds til minimum 1.50, for at du kvalificerer dig til at modtage det gratis bet, som et freebet kan være. Derfor har vi herunder set på en række odds på Manchester United – West Ham hos ComeOn, så du nemt kan se de forskellige odds på kampen, der kan anvendes i forbindelse med kampagnetilbuddet.

UdfaldComeOn odds
Manchester United vinder1.70
Uafgjort4.00
West Ham vinder4.75
Dobbeltchance X22.25
Over 2,5 mål i kampen1.83
Under 2,5 mål i kampen2.00
Begge hold scorer – Ja1.74
Begge hold scorer – Nej2.05
Under 0,5 mål i 1. halvleg3.10
Ronaldo scorer når som helst2.15
Oddsene er opdateret fredag den 28. oktober kl. 18:45

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på valget med LeoVegas
næste artikel
FC Midtjylland - Sturm Graz odds med Bet365