onsedetting nyheder

OnsideBetting booster oddset på FCN – Brøndby

Med forårspremieren stående for døren er det ikke kun Superligaen, der er tilbage. Det er også rundens kamp hos OnsideBetting. Den danske bookmaker er her ude med et betting tilbud, hvor de laver et forhøjet odds på kampen, så de garanterer Danmarks højeste odds på netop den Superliga-kamp.

Se hvordan rundens kamp fungerer hos OnsideBetting og se både optakt, bonusmulighed og ikke mindst et spilforslag på FC Nordsjælland – Brøndby her.

Rundens kamp OnsideBetting Superliga odds FC Nordsjælland - Brøndby
© OnsideBetting

Rundens kamp: FCN – Brøndby

Rundens kamp hos OnsideBetting fungerer på den måde, at OnsideBetting markerer deres partnerskab med Superligaen ved at udvælge en kamp i hver superligarunde, hvor de garanterer Danmarks højeste odds på 1X2 på netop den kamp.

Du finder rundens kamp via genvejen på forsiden. Du kan også læse mere om rundens kamp under OnsideBettings kampagneside.

Oddsene hos OnsideBetting fordeler sig således FC Nordsjælland – Brøndby:

FC NordsjællandUafgjortBrøndby
1X2
3.253.652.40

Øvrige udvalgte odds på FC Nordsjælland – Brøndby fordeler sig således:

UdfaldOnsideBetting odds
FC Nordsjælland +0,51.68
Brøndby -0,52.30
Over 2,5 mål1.76
Under 2,5 mål2.10
Begge hold scorer (ja)1.57
Begge hold scorer (nej)2.35
Oddsene er opdateret fredag den 18. februar kl. 9:00

For at du kan få rundens højeste odds på FC Nordsjælland – Brøndby, kræver det selvfølgelig, at du har en OnsideBetting-bruger. Lige nu byder den danske bookmaker nye spillere velkommen med en OnsideBetting bonus på 100% op til 500 kr. Bonussen og indskuddet skal begge omsættes seks gange til minimum odds 1.50.

FC Nordsjælland – Brøndby optakt

FC Nordsjælland satte punktum for optakten til forårets første superligakamp med en 4-2 sejr over Helsingborg. Forinden havde træningskampene budt på nederlag til CSKA Moskva og Viborg, mens det blev til en uafgjort mod Lyngby. Optaktens anden sejr kom også mod en svensk modstander, da IFK Göteborg blev slået med 3-0.

Mens nordsjællænderne fik en god afslutning på optakten, så er håbet nok mere på, at en dårlig generalprøve giver en god premiere hos de danske mestre fra Brøndby. Her blev træningskampene rundet af med et 1-2 nederlag til Hvidovre, hvilket næppe er et super afsæt til de kampe, hvor der rent faktisk er point i spil.

Brøndby spillede sig i løbet af efteråret ganske flot op efter en jammerlig indledning på sæsonen. Men kan den fortsætte, så de forsvarende mestre faktisk kan gøre sig forhåbninger om at forsvare titlen? Det kræver i hvert fald en sejr over FC Nordsjælland, der forud for kampen ligger nummer 10 med blot 16 point i 17 kampe.

FC Nordsjælland – Brøndby spilforslag

Udover nederlaget i efteråret så har Brøndby faktisk haft et ganske pænt overtag mod FC Nordsjælland i de seneste år. Faktisk var det nordsjællændernes første sejr over Brøndby i fire år.

Det store spørgsmål er her, hvilket gear og hvilken forfatning de to klubber kommer ud med. Især Brøndby. For er de tilbage på det spor, som de sluttede efteråret af på, eller minder begyndelsen af foråret om den indledning, som Brøndby havde på titelforsvaret?

Det er dog to klubber, der gerne vil fremad. Så der bør være mulighed for underholdende og chancerig fodbold. Vi forventer dog en sejr til Brøndby herfra, så spillet bliver Brøndby til at vinde til odds 2.40 hos OnsideBetting.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bookmaker skyder Superligaen i gang med 0% margin
næste artikel
LeoVegas: Få odds 10 på Atletico - United