comeon nyheder

HOL-DK: Optakt, odds og oddsboost

Danmark tester VM-formen allerede nu, når det gælder den første landskamp, siden Kasper Hjulmands tropper sikrede VM-kvalifikationen og tabte den sidste kvalifikationskamp mod Skotland.

Se her både optakt til Holland – Danmark og se de bedste fodbold odds på årets første landskamp her.

Holland - Danmark optakt og odds ComeOn odds boost
©ComeOn

Holland – Danmark optakt

Mens Danmark i den grad har haft en fodboldopblomstring af de helt store de seneste år, så har de store præstationer haltet for Holland. Selvom de sikrede sig førstepladsen, så var det med kæmpe drama til sidst, hvor både Tyrkiet og Norge kunne have snuppet førstepladsen og den direkte kvalifikation til VM-slutrunden.

Ovenpå en skuffende EM-slutrunde gælder det nu for hollænderne om at genrejse sig internationalt på den helt store scene, når det senere på året gælder VM i Qatar. Første skridt på den rejse tages, når Danmark besøger Amsterdam.

For Danmark, ja, der bliver kampen Christian Eriksens comeback i landsholdstrøjen, siden han faldt om med et hjertestop under EM-kampen mod Island. Uanset kampens udfald, så vil det være det, som kampen huskes for.

Men det betyder ikke, at Danmark ikke går ind til kampen for at vinde den. Den skal give et fingerpeg om, hvorvidt Hjulmand og co. kan fortsætte de takter, der sidste år begejstrede en hel nation gentagende gange og samlede landet i en svær tid.

Holland – Danmark odds

Skal man så sætte sit kryds ved Holland eller Danmark, når man spiller fra en bettingapp som for eksempel ComeOn Danmark?

Her kan du se oddsene på en række af de mest populære spil på Holland – Danmark hos ComeOn:

UdfaldComeOn odds
Holland vinder1.86
Uafgjort3.50
Danmark vinder4.15
Dobbeltchance 1X1.25
Dobbeltchance X21.95
Dobbeltchance 121.30
Begge hold scorer (ja)1.86
Begge hold scorer (nej)1.86
Over 2,5 mål2.10
Under 2,5 mål1.71
Oddsene er opdateret lørdag den 26. marts kl. 8:30

Holland – Danmark odds boost

Til årets første landskamp er ComeOn ud med et odds boost på kampen. Her har bookmakeren forhøjet oddset på, at Danmark vinder begge halvlege. Oddset på det spil er forhøjet fra 2.40 til 2.65.

Udover det forhøjede odds på Danmarks kamp er ComeOn også ude med en række andre odds boost på de forskellige landskampe i denne weekend.

Der er ingen krav om en indbetaling, for at du kan tage imod det forhøjede odds fra ComeOn. Det er dog et krav, at du har en ComeOn-bruger, for at du kan spille hos denne bookmaker med dansk licens.

Lige nu tilbyder ComeOn en ComeOn startbonus på 100% op til 500 kr. til nye spillere. Som ny spiller hos ComeOn får du derfor lige nu en indbetalingsmatch op til 500 kr. på din første indbetaling.

Bonussen og indskuddet skal begge omsættes fem gange til minimum odds 1.80. Regler og vilkår gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Portugal - Tyrkiet: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
Flandern Rundt: Optakt og odds