bet365 nyheder

Portugal – Tyrkiet: Optakt og odds med Bet365

Portugal og Tyrkiet vil begge forsøge at komme et skridt nærmere en VM-kvalifikation i 2022, når de mødes i torsdagens playoff-semifinale på Estadio do Dragao.

Fernando Santos’ mandskab er tvunget til at gå den lidt mere kringlede playoff-rute efter at være blevet nummer to i gruppe A, mens Tyrkiet blev nummer to efter Holland i gruppe G. Det er derfor en uhyre spændende kamp vi har i vente torsdag.

Læs vores optakt til opgøret her og få også fingrene i en odds bonus på op til 1000 kr. i Bet365 væddemålskreditter.

portugal tyrkiet odds optakt

Portugal – Tyrkiet optakt

Selv om Tyrkiet fik maksimumpoint i de sidste tre kampe i gruppespillet, kom pointene lidt for sent for Tyrkiet til at overhale Holland på førstepladsen i gruppe G. Tyrkiet forsøger at sikre deltagelse i deres kun tredje VM-slutrunde nogensinde.

Siden de røg ud af Euro 2020 uden et eneste point har Tyrkiet kun lidt ét nederlag i syv kampe siden da (dog en 6-1-slagtning mod Holland) og de har vundet over Letland, Gibraltar og Montenegro for at runde gruppe G af.

Tyrkiet har ikke siden bronzemedaljerne ved turneringen i 2002 deltaget i VM-slutrunden, og Kuntz’ hold står over for en hård kamp for at gøre en ende på denne 20-årige lange VM tørke, da de store talenter i deres rækker ikke ligefrem er blevet til noget markant. Spændende om Tyrkiet kan bide skeer med Portugal torsdag aften. Det er i hvert fald en kamp, det er oplagt at bruge sin odds bonus på.

Et potentielt møde med Italien i playoff-finalen kan følge for Portugal eller Tyrkiet – forudsat at europamestrene kan klare sig forbi Nordmakedonien i den anden semifinale i Playoff C – hvilket betyder, at mindst en af de to europæiske sværvægtere (Portugal eller Italien) vil se med hjemmefra senere i år til VM.

Med 17 point og en måldifference på +11 betyder det, at Portugal har den bedste gruppestatistik af alle UEFA-nationer i slutspillet, men nederlaget til Serbien på Estadio da Luz var deres første nederlag på hjemmebane i VM-kvalifikationen siden 2008.

Portugal – Tyrkiet odds med Bet365

Det er ingen hemmelighed, at Portugal er storfavoritter til opgøret. Santos’ hold er bare en europæisk sværvægter, som burde kunne overkomme Tyrkiet. Vi har herunder samlet en række udfald og odds på kampen fra Bet365.

UdfaldBet365 odds
Portugal vinder1.36
Uafgjort4.75
Tyrkiet vinder7.50
Begge hold scorer (ja)2.10
Begge hold scorer (nej)1.66
Dobbeltchance 1X1.10
Dobbeltchance X23.00
Dobbeltchance 121.18
Over 2,5 mål1.75
Under 2,5 mål2.05
Oddsene er opdateret onsdag den 23. marts kl. 09:00

Portugal – Tyrkiet spilforslag

Selv om Tyrkiet vil møde ind med masser af selvtillid fra deres seneste række af sejre, har de alle været mod hold, som de ville have forventet at slå, og en europæisk supermagt i Holland rev dem simpelthen i småstykker sidste år.

Portugals har dog et svækket forsvar grundet skader, og det vil kunne blive udsat af Kuntz’ mandskab, og der er derfor udsigt til en underholdende affære med masser af mål på menuen, men værterne har masser af angrebsstjerner i god form i deres respektive klubber og bør vinde en tæt kamp for at komme i playoff-finalen. Vi tror på en Portugal sejr + begge hold scorer til odds 3.40 hos Bet365.

Få en Bet365 velkomstbonus på op til 1000 kr.

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger hos Bet365, så husk at du kan få fingrene i en Bet365 velkomstbonus på op til 1000 kr. i væddemålskreditter, når du åbner din nye konto. Bonussen er ret så attraktiv på markedet, og har nogle lempelige omsætnings- og udbetalingsvilkår.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
El Clasico: Optakt, odds og odds boost
næste artikel
HOL-DK: Optakt, odds og oddsboost