bwin nyheder

Inter – Juventus: Få odds boost på Supercoppa Italiana 2021 med Bwin

Serie A-mestrene fra Inter Milan møder onsdag på San Siro i Supercoppa Italiana 2021 vinderne af sidste års Coppa Italia, Juventus.

Inter Milan, der i øjeblikket ligger i toppen af Serie A, indledte 2022 med en 2-1-sejr over Lazio i søndags. I mellemtiden konsoliderede Juventus sin femteplads i ligaen med en nervepirrende 4-3 sejr i Roma, hvor de scorede tre mål på syv minutter for at fuldføre et mindeværdigt comeback. Der bliver i den grad spænding når de to tørner sammen onsdag!

Læs med herunder og få fingrene i en betting bonus i form af et odds boost på kampen!

inter juventus supercoppa italiana 2021

Få odds boost på over 3,5 mål i kampen

Hvis du gerne vil spille med forhøjede odds på kampen, så skal du spille med hos Bwin. Bwin giver nemlig et odds boost på 3.40, hvis der scores mere end 3.5 mål i kampen. Du skal blot logge ind på din Bwin konto, tilgå siden “Forbedrede odds” og vælge dit price boost til kampen.

Odds boost fra Bwin gælder alle spillere – nye som gamle. Du skal derfor ikke bekymre dig om at gå glip af en Bwin velkomstbonus, hvis du gerne vil have odds boost på opgøret her.

bwin odds boost inter juventus
© Bwin

Supercoppa Italiana 2021: En godbid for fodboldfans

Juventus har vundet trofæet hele ni gange indtil nu og genvandt titlen sidste år efter at have tabt den til Lazio i 2019. Inters smagte senest succes i turneringen i 2010.

Historisk set har Serie A-vinderne klaret sig godt i turneringen, så onsdagens hjemmehold vil tro på deres chancer for at overvinde Juventus, som er med i finalen for 10. gang i træk.

Inter Milan har ni sejre i deres seneste 10 kampe, og deres eneste nederlag kom til Real Madrid i Champions League. De har sidst lidt nederlag mod en italiensk modstander i oktober og er ubesejret på San Siro siden september.

Juventus er også ubesejret i deres seneste otte kampe i alle turneringer, men må undvære nøglespillere til denne kamp. Møder mellem de to hold er altid interessant at være vidne til og da de begge er i god form, forventes det at blive en tæt og omstridt affære.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Juventus - Napoli: Sammenlign og få de bedste odds
næste artikel
Håndbold EM 2022: Få hele odds 4.00 på Danmark som vinder hos ComeOn!