comeon nyheder

Kasakhstan – Danmark: Odds boost og freebet

Fortsætter fodboldfesten i Kasakhstan? Ovenpå Danmarks 3-1 sejr i Parken over Finland er forventningerne til Højlund og co. høje, når det gælder den næste EM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan.

I den anledning har vi til denne Kasakhstan – Danmark optakt fundet både et odds boost og en betting bonus i form af et freebet til dig. Læs mere om begge bonusmuligheder her, hvor vi også har en optakt og et spilforslag til Kasakhstan – Danmark.

Kasakhstan - Danmark ComeOn odds boost

Kasakhstan – Danmark optakt

Danmark levede op til favoritværdigheden i Parken, hvor Rasmus Højlund førte an med et hattrick i 3-1-sejren. Nu gælder det endnu et opgør, hvor Danmark er massive favoritter. På vores ComOn app viser oddset 1.23 på en dansk sejr, mens oddset på en hjemmebanesejr til Kasakhstan er helt oppe i 10.50.

Historikken viser også, at Danmark plejer at have det godt mod netop Kasakhstan. Det er fristende at tro, at Kasper Hjulmand kører videre med samme opstilling, hvor kun skader vil give ændringer i truppen. Og mon ikke vi får Rasmus Højlund at se igen som topangriber?

Kasakhstan – Danmark odds boost

ComeOn har med deres super boost på kampen et yderst interessant odds boost, især når vi ser på historikken de to lande imellem. ComeOn, som du kan læse meget mere om i vores oversigt over de bedste bookmakere, har forhøjet oddset fra 1.57 til 2.00 på over 2,5 mål i kampen – noget som er gået hjem samtlige gange, Danmark tidligere har mødt Kasakhstan.

Kasakhstan – Danmark freebet

ComeOn har også Kasakhstan – Danmark som ugens kamp i deres match of the week-kampagne. Det betyder, at du får et freebet retur, hvis du spiller på Kasakhstan – Danmark og taber. For at spille match of the week, skal du gøre følgende:

  • Spil et pre-match-væddemål til minimum odds 1.50 på Kasakhstan – Danmark
  • Modtag 100% af dit tabte væddemål op til 100 kr.

Kasakhstan – Danmark spilforslag

Hvis du ikke spiller over 2,5 mål i kampen til odds 2.00 på det forhøjede odds hos ComeOn, så har vi fundet et yderst spændende målspil til kampen, som du kan spille risikofrit via match of the week-kampagnen:

  • Rasmus Højlund scorer når som helst til odds 1.80

Spil vores spilforslag her:

Husk også at tjekke den aktuelle ComeOn velkomstbonus ud, hvis du ikke har en ComeOn-bruger. Lige nu kan du få 100% op til 1.000 kr. i velkomstbonus.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Barcelona - Real Madrid: Optakt og freebets
næste artikel
Spil på Superligaen og få et freebet