cashpoint nyheder

Spil på Superligaen og få et freebet

Mesterskabsspillet og nedrykningsspillet skydes i gang i denne weekend, hvor der blandt andet er en guldduel i Parken mellem Superligaens nummer to, FC København, og Superligaens nummer et, FC Nordsjælland.

Er du blandt de spillere, der gerne vil have en betting bonus i forbindelse med første runde af slutspillet i Superligaen, så kan du lige nu få et freebet uden indbetaling hos Cashpoint. Læs mere om hvordan du får dit freebet hos Cashpoint, samt hvordan du også kan få en række freebets, hvis du ikke allerede spiller via en Cashpoint app.

Cashpoint Superliga freebet, Superliga slutspils odds
©Cashpoint 30/03/2023

Sådan får du et Superliga-freebet

Du kan lige nu få et freebet på op til 300 kr., når du spiller på den første i Superliga-slutspillet hos Cashpoint. Her får du et freebet svarende til din indsats, hvis du taber på dit Superliga-væddemål. For at kunne få et freebet på op til 300 kr. hos Cashpoint, hvis du taber på dit Superliga-bet, skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret dig hos Cashpoint
  • Verificer din konto før du placerer dit væddemål
  • Spil minimum 100 kr. på en eller flere af weekendens Superliga-kampe
  • Få et freebet svarende til din indsats hvis du taber
  • Du kan få et freebet på 100% op til 300 kr.

Freebetkampagnen hos Cashpoint køber frem til den 3. april kl. 23:59. Kampagnen kan kun benyttes en gang i kampagneperioden. Modtager du et freebet i forbindelse med denne kampagne, skal det bruges inden for syv dage på 1x sportsindsats. Freebettet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser. Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Superliga-odds hos Cashpoint

Hvilke Superliga-odds kan du så spille på hos Cashpoint i forbindelse med denne kampagne? Vi har her samlet en række af de forskellige spilmuligheder på første runde af slutspillet hos Cashpoint.

Kamp1X2
Brøndby IF – Viborg FF1.903.653.93
FC København – FC Nordsjælland1.783.854.28
AGF – Randers FC1.953.403.88
OB – FC Midtjylland2.973.552.29
AC Horsens – AaB2.383.352.89
Lyngby BK – Silkeborg IF3.043.552.20
Oddsene er opdateret torsdag den 30. marts kl. 23:00

Stor velkomstbonus med mange freebets

For at du kan spille hos Cashpoint, kræver det, at du har en Cashpoint-bruger. Har du ikke det, kan du med en Cashpoint velkomstbonus lige nu få op til fem freebets på i alt 500 kr., når du opretter en bruger hos Cashpoint og laver din første indbetaling. Læs mere om denne Cashpoint bonus her.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Kasakhstan - Danmark: Odds boost og freebet
næste artikel
F1: Spil risikofrit på Kevin Magnussen