leovegas nyheder

Odds 10: LeoVegas booster oddset på EM-guld

Så har håndboldfeberen atter ramt Danmark, når de danske håndboldherrer skal forsøge at vinde EM-guld. Danmark er store favoritter til at vinde guld – og for at det ikke skal være løgn, så har LeoVegas boostet oddset på dansk EM-guld til hele odds 10.00.

Se hvordan du får denne alternative LeoVegas velkomstbonus her og se en række udvalgte håndbold EM odds fra LeoVegas i anledning af håndbold EM 2022.

Haandbold EM Danmark odds LeoVegas boost
© LeoVegas

Sådan får du odds 10 på Danmark

Tilbuddet om odds 10 på at Danmark vinder herrehåndbold EM 2022 er en velkomstbonus fra LeoVegas til nye spillere. Du får dette odds boost fra LeoVegas ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en bruger på LeoVegas
  • Vælg “sport” som velkomsttilbud
  • Vælg Danmark til at vinde håndbold EM
  • Aktiver oddsboostet på din kupon
  • Spil op til 100 kr. på udfaldet

Velkomstbonustilbuddet fra LeoVegas gælder til og med den 20. januar 2022 kl. 18:00. Regler og vilkår gælder.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og maks. indsats er på 100 kr. Maks. gevinst op til 1000 kr.
F.eks. lav en indsats på 100 kr. og vind 1000 kr. Generelle vilkår og betingelser for LeoVegas gælder. Bonus aktiveres ved at vælge sportsvelkomstbonussen. Bonussen kan ikke kombineres med andre velkomsttilbud. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen.

Håndbold odds hos LeoVegas

LeoVegas har, ligesom de andre bookmakere, Danmark som markante favoritter til at vinde håndbold EM 2022. De danske herrer er helt nede i odds 2.10 til at vinde EM, så oddsboostet på 10 er noget af en markant forbedring i forhold til, hvilke odds man ellers kan få på netop det spil.

Danske Mikkel Hansen er også LeoVegas’ favorit til at blive både EM-topscorer og blive kåret til turneringens bedste spiller. Her giver LeoVegas henholdsvis odds 3.50 og 4.50.

Skulle det usandsynlige ske, så giver LeoVegas hele odds 51 på at Danmark ryger ud allerede i gruppespillet. Bliver Danmark slået ud i mellemrunden, så kan man få odds 10.50.

Oddsene fra bookmakerne vidner om, at der er en stor forventning om, at Danmark minimum kommer i semifinalen. Bliver Danmark slået ud i semifinalen, så kan du få odds 3.85, mens en andenplads ved håndbold EM giver odds 3.50.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Montenegro optakt og odds
næste artikel
Slovenien - Danmark optakt og odds