leovegas nyheder

Vind F1-billetter med LeoVegas

Kom helt tæt på og oplev spændingen og farten på nærmeste hold, når der er Formel 1 i belgiske Spa. Vind billetter til Formel 1 i Belgien med LeoVegas. Se hvordan du spiller med om billetterne her og se også, hvordan du kan få en oddsbonus på op til 1.000 kr. med på vejen, når du deltager i Formel 1-konkurrencen hos LeoVegas.

LeoVegas Formel 1 odds
©LeoVegas

Sådan vinder du Formel 1-billetter hos LeoVegas

Fire heldige spillere får chancen for at opleve Formel 1, når der er grand prix i Spa i Belgien fra den 25.-28. august. Her får hver vinder to starter package-billetter til Formel 1-løbet. Billetterne inkluderer silver 3 grandstand-seating, pit lane-tur, guidet track tour, championship trophy-foto og andre eksklusive gaver.

Hvordan vinder man så en af de fire Formel 1-pakker hos LeoVegas? Du kan spille med om dette betting tilbud hos LeoVegas ved at deltage i Leo King hver uge i maj måned.

Deltager du i Leo King, så deltager du automatisk i konkurrencen om Formel 1-billetterne hos LeoVegas Danmark.

Kampagnen løber til og med den 31. maj kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Alle spillere kan deltage. Det er gratis at deltage. Hver præmie har en værdi af 11.771 kr. Der trækkes lod hver uge. Den ugentlige vinder får direkte besked fra LeoVegas.

Hvad er Leo King?

Leo King er LeoVegas’ gratis kampagne, hvor du kan spille med om en førstepræmie på 5.000 kr. Her gælder det om at få flest point. Du samler point ved at sætte dine forudsigelser på udvalgte kampe.

Rammer du rigtigt, så får du et point. Den der får flest point, vinder selvfølgelig konkurrencen og titlen som LeoKing og førstepræmien på 5.000 kr.

For at deltage i LeoKing – og dermed også konkurrencen om at vinde billetter til Formel 1 i Belgien, kræver det blot, at du har en LeoVegas-konto.

Scor op til 1.000 kr. som ny spiller

Vil du gerne spille med om muligheden for at vinde en Formel 1-tur, så kan du også få en odds bonus på op til 1.000 kr. med på vejen, når du opretter en LeoVegas-bruger.

LeoVegas tilbyder dig som ny spiller 100% i LeoVegas velkomstbonus op til 1.000 kr., når du opretter din LeoVegas-konto. Din indbetaling skal her foretages på en gang og minimum være på 100 kr. Du modtager her et match af din indbetaling op til 1.000 kr.

Din indbetaling har her et omsættelseskrav på 10. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Cashpoint: Få 200 kr. freebet til Europa League
næste artikel
FA CUP-finale: Optakt og odds