marathonbet.dk nyheder

FA CUP-finale: Optakt og odds

Hvem skal vinde den 150. udgave af FA Cup-finalen? Det skal Chelsea og Liverpool svare på, når de to klubber mødes i den traditionsrige pokalturnering.

Vi spiller ud med både optakt, bonus odds og ikke mindst muligheden for at få nogle af de bedste fodbold odds på kampen mellem Chelsea og Liverpool, når der er FA Cup-finale på Wembley.

FA Cup finale odds, Chelsea - Liverpool, optakt, odds
©Marathonbet

FA Cup-finale optakt: Chelsea – Liverpool

Hvis der skal sølvtøj hjem til London i denne sæson, så skal det være Chelsea, der tager FA Cuppen med hjem til Stamford Bridge.

På den anden side finder vi Liverpool, der her sidst på sæsonen faktisk stadig har muligheden for at vinde intet mindre end tre trofæer. Udover pladsen i FA Cup-finalen er Liverpool nemlig også i Champions League-finalen, mens de som bekendt stadig kæmper om mesterskabet med Manchester City.

Uanset hvordan vi vender og drejer den, så vil det være to klubber, der er villige til at give deres yderste for at få lov til at løfte det historiske trofæ på Wembley.

FA Cup-finale odds

Uanset hvilken bookmaker vi tjekker på vores bookmaker oversigt, så tegner der sig et billede af, at favoritrollen er placeret hos Liverpool i denne finale.

Blandt disse bookmakere er Marathonbet, der er ude med 0% margin på kampen. Det betyder, at oddsene hos bookmakeren fordeler sig således:

  • 1-tal (Chelsea-sejr): 3.64
  • X (uafgjort): 3.76
  • 2-tal (Liverpool-sejr): 2.17

Hvad betyder det så, når en bookmaker kører med 0% margin på en kamp?

Margin er bookmakernes provision på spillene. Når en bookmaker så kører med 0% margin, betyder det, at den teoretiske tilbagebetalingsprocent ligger på minimum 100 – eller over. For dig som oddser betyder det, at du dermed får et højere odds, end du ellers havde fået det.

0% margin + 500 kr.

Udover de forhøjede odds på FA Cup-finalen hos Marathonbet kan du også lige nu få op til 500 kr. i Marathonbet velkomstbonus, når du opretter dig og foretager din første indbetaling hos bookmakeren.

Marathonbet tilbyder lige nu nye spillere 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr. Bonus og indbetaling skal her hver omsættes fem gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan frigives.

Det betyder, at du som tommelfingerregel altid kan bruge Marathonbets odds med 0% margin, da disse som regel altid vil være over 1.50.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret fredag den 13. maj kl. 21:45.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind F1-billetter med LeoVegas
næste artikel
ComeOn: Få 100 kr. Freebet til Champions League Finalen