leovegas nyheder

F1: Spil risikofrit på Kevin Magnussen

Den nye Formel 1-sæson er for alvor kommet i gang. Til sæsonens tredje løb, der køres i Australien, har du en unik mulighed for en odds bonus uden indbetaling via LeoVegas sport.

Denne bonus er på spil på den danske Formel 1-kører, Kevin Magnussen, hvor du kan spille risikofrit på den danske kørers placering i løbet down under. Se her hvordan du får denne bonus på dine Formel 1 odds.

LeoVegas Kevin Magnussen Formel 1 bonus
©LeoVegas 31/03/2023

Sådan spiller du risikofrit på Kevin Magnussen

LeoVegas har et tilbud ude til nye spillere, der lige nu kan spille 250 kr. risikofrit på Kevin Magnussen i Formel 1, når der kører Australiens grand prix. Her får du dine penge retur, hvis du spiller 250 kr., hvis Kevin Magnussen ikke slutter i top 10.

For at du kan få dette tilbud fra LeoVegas, skal du gøre følgende:

  • Opret dig via linket herunder
  • Tag imod denne LeoVegas velkomstbonus
  • Spil 250 kr. pre-match på, at Kevin Magnussen kommer i top 10 i Australiens grand prix

Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål hos LeoVegas, der er berettiget til dette tilbud. Det er kun spillere, der har registreret sig via linket, der kan gøre krav på tilbuddet.

Taber du på dit spil ved, at Kevin Magnussen ikke kommer i top 10 i Australien, så får du din indsats på 250 kr. retur fra LeoVegas indenfor 3-5 arbejdsdage – helt uden omsætningskrav. Vinder du på dit bet, beholder du din gevinst – også helt uden omsætningskrav.

Indbetalinger via Skrill er ikke kvalificerende til dette tilbud fra LeoVegas. Tilbuddet er kun for nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

LeoVegas odds på Australiens grand prix

Hvordan ser oddsene på Kevin Magnussen og de andre kørere så ud hos LeoVegas i forhold til Australiens grand prix? Det kan du se her!

  • Kevin Magnussen kommer i top 10 til odds 3.25
  • Kevin Magnussen kommer i top 6 til odds 15.00
  • Kevin Magnussen kommer i top 3 til odds 126.00
  • Kevin Magnussen kommer i top 2 til odds 251.00
  • Kevin Magnussen vinder Australiens grand prix til odds 1501

LeoVegas har Max Verstappen som storfavorit til at vinde løbet i Australien foran Sergio Perez og Fernando Alonso. Du finder flere Formel 1 odds her, hvor du kan se odds på Australiens grand prix og en vinder af verdensmesterskabet.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil på Superligaen og få et freebet
næste artikel
Manchester City - Bayern München odds: Spil risikofrit