bwin nyheder

Danmark – Schweiz: Spilforslag du ikke må gå glip af

Danmark tager imod Schweiz i den første test frem mod sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Bliv klar til kamp og så både Danmark – Schweiz odds, optakt og spilforslag samlet på et sted.

Vi har til kampen fundet en række spændende Danmark – Schweiz spilforslag hos Bwin DK, som du ikke må gå glip af til kampen i Parken.

Danmark - Schweiz odds og optakt med Bwin odds og spilforslag

Danmark – Schweiz optakt

Det er nu, at man skal slå til, hvis man ønsker at bevise for landstræner Kasper Hjulmand, at man skal være blandt de spillere, der skal med i den endelige EM-trup til sommer. Mens det ikke ligefrem virker til, at der er de store spørgsmålstegn ved de defensive placeringer på holdet, så er det mere åbent, hvem der skal danne offensiven, hvor Rasmus Højlund og Christian Eriksen virker til at være de mest sikre kort.

Selvom vi kommer til at have EM odds på både Danmark og Schweiz til sommerens EM, så har spillet på det seneste bare ikke været der, hvor det har skabt fodboldfeber – hverken i Danmark eller alpelandet.

Kampen i Parken er den første af fire træningskampe, alle på dansk græs, frem mod slutrunden, så der er altså blot fire kampe til at vise, at man skal med til EM, hvis man er blandt de yderste mandater til at tage en plads i truppen.

Danmark – Schweiz odds

Hvordan fordeler de forskellige Danmark – Schweiz odds sig? Her kan du se de aktuelle Danmark – Schweiz odds, som du kan finde på din Bwin app. Vi har samlet de mest populære Danmark – Schweiz odds her fra Bwin, samt et par spændende odds, som du bør overveje i forbindelse med dine odds på kampen.

UdfaldBwin odds
Danmark vinder2.05
Uafgjort3.30
Schweiz vinder3.50
Danmark -13.80
Over 2,5 mål i kampen2.05
Under 2,5 mål i kampen1.66
Over 1,5 mål af Danmark2.20
Under 1,5 mål af Danmark1.58
Begge hold scorer1.90
Rasmus Højlund scorer når som helst2.87
Oddsene er opdateret fredag den 22. marts kl. 16:30

Danmark – Schweiz spilforslag

Vi har her samlet tre spændende Danmark – Schweiz spilforslag til dig, som du kan spille via links på siden eller bruge som inspiration til dine Danmark – Schweiz odds.

Bookmakerne er her lidt i modsatte boldgade, hvor der er forventning om en kamp med få scoringer. Om det er de to landes manglende offensive evner i de seneste kampe, der her vejere højere end forventningerne om, at der skal vises noget offensivt frem mod slutrunden, skal vi lade være usagt.

Danmark – Schweiz spilforslag #1

Vi tror på, at begge hold kommer på tavlen i Parken. Derfor er vores første Danmark – Schweiz spilforslag, at begge hold scorer til odds 1.90 hos Bwin.

Danmark – Schweiz spilforslag #2

Rasmus Højlund er og bliver Danmarks bedste offensive kort for tiden. Rygterne går på, at Højlunds klub, Manchester United har anmodet om, at Højlund begynder fra kampstart, hvorved der er udsigt til, at den danske angriber næppe spiller 90 minutter. Derfor er vores andet Danmark – Schweiz spilforslag, at Rasmus Højlund scorer i 1. halvleg. Du får lige nu odds 1.98 på, at Danmark scorer i 1. halvleg hos Bwin.

Danmark – Schweiz spilforslag #3

Danmark scorer i 1. halvleg, begge hold scorer og Danmark vinder 2-1. Vores tredje Danmark – Schweiz spilforslag er et resultatspil – nemlig at Danmark vinder med 2-1 til odds 9.00 hos Bwin.

Samtlige tre spilforslag kan bruges i forbindelse med en Bwin velkomstbonus, idet minimumsoddset blot er 1.00. Du kan altid læse mere om denne Bwin bonus her.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Disse Liverpool - City spilforslag må du ikke gå glip af!
næste artikel
Sådan får du de bedste City - Arsenal odds