comeon nyheder

ComeOn ude med vildt City – FCK odds boost

Det lugter lidt af et gaveodds, når ComeOn disker op med deres odds boost på Champions League-braget mellem Manchester City og FC København. Du kan lige nu nemlig få odds 2.00 hos ComeOn på over 1,5 mål i kampen mellem City og FCK.

Se hvordan du får det forhøjede odds hos ComeOn her og se også, hvordan du kan få en ComeOn bonus, hvis du endnu ikke har en bruger hos bookmakeren.

Manchester City - FCK odds boost, Champions League odds, ComeOn odds boost
©ComeOn (04/10/2022)

Sådan får du odds 2.00 på City – FCK

ComeOn er med deres episke super-odds ude med et betting tilbud til både nye og eksisterende spillere, der lige nu kan få boostet oddset på over 1,5 mål i kampen mellem Manchester City og FC København.

Oddset, der er boostet til 2.00, står uden boostet til blot 1.05, hvilket siger noget om forventningen til kampen hos de forskellige online bookmakere.

For at du kan få dette odds boost hos ComeOn, skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret en ComeOn-bruger
  • Klik dig ind under ComeOn episke super-odds
  • Spil op til 100 kr. på over +1,5 mål i kampen til odds 2.00

Det forhøjede odds på Manchester City – FC København gælder til og med kampstart onsdag den 5. oktober kl. 21:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Manchester City-målstatistik

Kun en gang i de seneste 13 Manchester City-kampe er der blevet scoret under 1,5 mål i kampen. Det var i venskabskampen mod Bayern München i juli. Seneste betydningsfulde Manchester City-kamp med under 1,5 mål var returopgøret i Champions League-kvartfinalen sidste sæson, hvor City ude spillede 0-0 mod Atletico Madrid, efter de havde vundet 1-0 hjemme i det første møde.

Ny hos ComeOn? 100% op til 1.000 kr.

Som ny spiller hos ComeOn får du lige nu en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., hvilket efter dansk lovgivning er den højest mulige velkomstbonus, som bookmakerne kan tilbyde nye spillere.

For at du kan få et 100% indbetalingsmatch på din første indbetaling hos ComeOn, skal du indbetale minimum 100 kr. Så matcher ComeOn din indbetaling op til 1.000 kr.

Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før du kan få bonussen udbetalt. Det har du 60 dage til at gøre. Regler og vilkår gælder.

5 stærke City – FCK odds hos ComeOn

Hvor skal du sætte dit kryds hos ComeOn, når det gælder Manchester City – FCK odds? Her er fem bud på, hvad du kan spille i Champions League-braget på Etihad Stadium:

  • Over 3,5 mål til odds 1.60
  • 1. halvleg: City vinder + over 1,5 til odds 1.62
  • Haaland scorer 2 eller flere mål til odds 1.95
  • City scorer på straffespark til odds 3.00
  • Over 0,5 straffespark i kampen til odds 2.25

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Man. City - FCK odds med Bet365
næste artikel
Spil risikofrit på FCK - City