leovegas nyheder

Spil risikofrit på FCK – City

Tirsdag er der returopgør i Parken, hvor FC København får besøg af Manchester City. Venter der en ny afklapsning af FCK, eller får løverne bid i Haaland og co.? Uanset hvad, så har du lige nu muligheden for at spille 500 kr. risikofrit på Champions League-opgøret FC København – Manchester City med LeoVegas DK.

LeoVegas, der er officiel partner for Manchester City, tilbyder lige nu en betting bonus, hvor du som ny spiller kan spille 500 kr. på en vinder af kampen FCK – Manchester City. Se her hvordan du kan spille risikofrit på kampen, samt hvilke spændende odds LeoVegas ellers har på kampen.

FCK - Manchester CIty odds, LeoVegas risikofrit spil
©LeoVegas 09/10/2022

Sådan spiller du risikofrit på FCK – Manchester City

Det risikofrie tilbud fra LeoVegas er til nye spillere, som via linket herunder kan spille 500 kr. risikofrit på en vinder af FCK – Manchester City. Se her hvordan du kan spille risikofrit på kampen:

  1. Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  2. Opret en LeoVegas-konto
  3. Placer et pre-matchspil på præcis 500 kr. på en vinder af kampen
  4. Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål, der er berettiget til dette tilbud

Tilbuddet fra LeoVegas gælder nye spillere fra Danmark og er tilgængeligt frem til den 11. oktober kl. 18:45.

Taber du på dit risikofrie spil, så modtager du det fulde beløb på 500 kr. på din LeoVegas-konto indenfor 72 timer. Der er ikke nogle omsætningskrav forbundet med dette.

Du skal huske, at indbetalinger med Skriil ikke er kvalificerende til dette tilbud fra LeoVegas.

FCK – City odds hos LeoVegas

LeoVegas har, måske ikke så overraskende, Manchester City som store favoritter. Oddset på både en FCK-sejr og en City-sejr er dog lidt anderledes end i det første opgør, hvor Manchester City ubesværet vandt 5-0.

Her kan du se en række udvalgte odds på kampen hos LeoVegas, herunder også 1X2-oddsene, så du kan se, hvilke odds du kan spille risikofrit på som ny LeoVegas-spiller.

UdfaldLeoVegas odds
FC København vinder26.00
Uafgjort9.50
Manchester City vinder1.13
Over 3,5 mål1.90
Under 3,5 mål1.92
Begge hold scorer – Ja2.15
Begge hold scorer – Nej1.65
Erling Haaland scorer i kampen1.35
Erling Haaland scorer mindst 2 mål i kampen2.95
Erling Haaland scorer mindst 3 mål i kampen8.00
Oddsene er opdateret søndag den 9. oktober kl. 22:00

Den traditionelle LeoVegas bonus

LeoVegas her flere aktuelle betting kampagner til nye spillere. Den anden oddsbonus er den traditionelle LeoVegas velkomstbonus. Her får du som ny spiller lige nu muligheden for 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. i form af et freebet. Størrelsen på dit freebet matcher her det beløb, som du først spiller til minimum odds 1.80 på din nye LeoVegas-konto.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn ude med vildt City - FCK odds boost
næste artikel
Spil risikofrit på søndagens store kampe