marathonbet.dk nyheder

Marathonbet: Spil CL med 0% margin

Du kan spille Champions League med 0% margin hos den nyeste bookmaker med dansk licens, når Marathonbet tilbyder netop det på to udvalgte kampe i returopgørene i Champions League 1/8-finalen.

Se mere om de udvalgte kampe her – og se også hvordan hvordan du kan få både 0% margin på Champions League, samtidig med at dy kombinerer det med dit velkomstbonus odds fra Marathonbet.

Champions League odds 0 procent margin Marathonbet
© Marathonbet

Sådan får du 0% margin på Champions League

Marathonbet har udvalgte kampene Real Madrid – PSG og Manchester United – Atletico Madrid til at have 0% margin.

Hvad betyder 0% margin så for dig som oddser? Når en bookmaker tilbyder odds med 0% margin, så betyder det, at de ikke tager en provision på de sammenfaldne markeder. For dig som oddser gør det oddsene mere favorable.

Når der er 0% i margin, betyder det, at du ved 50/50 udfald altid vil få odds 2.00. Det betyder, at tilbagebetalingsprocenten minimum er på 100%, hvilket bookmakerne langt fra altid kører med på alle kampe.

Marathonbets Champions League bets med 0% margin giver dig dermed nogle af markedets absolut bedste fodbold odds på netop de to kampe.

Champions League odds hos Marathonbet

Med 0% i margin på både Real Madrid – PSG og Manchester United – Atletico Madrid ser oddsene hos Marathonbet således ud på de to kampe:

Real MadridXPSG
2.543.882.85
Oddsene er opdateret tirsdag den 8. marts kl. 8:00
Manchester UnitedXAtletico Madrid
2.153.553.92
Oddsene er opdateret tirsdag den 8. marts kl. 8:00

Som oddsene viser, så er begge hjemmehold favoritter til kampene. Får Marathonbet og de andre bookmakere ret her, så venter der en yderst dramatisk afgørelse i de to kampe.

Real Madrid tabte det første opgør i Paris med 0-1, så de har netop også brug for en sejr, hvis ikke 1/8-finalen skal være endestation for dem i årets Champions League.

I den anden 1/8-finale er det helt åbent med, hvem der går videre, efter det første møde i Madrid endte med 1-1. Her har Marathonbet Manchester United som favoritter i returopgøret og dermed også til at gå videre til 1/4-finalen.

Spil Champions League med 500 kr. i velkomstbonus

Som ny spiller hos Marathonbet kan du kombinere Champions League-oddsene med 0% margin med din Marathonbet velkomstbonus, hvor du som ny spiller lige nu får en indbetalingsbonus på 100% op til 500 kr. på din første indbetaling.

Bonussen og indskuddet skal begge omsættes fem gange til minimum odds 1.50, hvilket betyder, at du uden problemer kan bruge de to Champions League-kampe i din indfrielse af omsætningskravet i forbindelse med din bonus hos den nyeste bookmaker på det danske marked.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: Tip en 6'er og vind hele 10.000 kr!
næste artikel
PSV - FCK: Scor freebet til kampen