marathonbet.dk nyheder

Vælg selv tilbud: Få et freebet op til 1000 kr. hos Marathonbet frem til 31. maj

Som en helt ny Marathonbet velkomstbonus, kan du lige nu og frem til 31. maj vælge mellem to bonusser, når du opretter en profil.

Det er meget simpelt at vælge dit foretrukne starttilbud, og det kræver blot, at du ikke allerede har en konto hos Marathonbet. Vi har sat os for at undersøge det nye freebet tilbud hos Marathonbet.

marathonbet-vaelg-din-velkomstbonus
© Marathonbet

Nyt Marathonbet freebet på op til 1000 kr.

Den ordinære indbetalingsbonus hos Marathonbet er som bekendt på 100% op til 500 kr., men som noget helt nyt har de som en af de eneste bookmakere med dansk licens valgt at tilbyde hele to starttilbud til deres nye kunder.

Hvis du vil benytte dig af Marathonbet freebet (som udløber 31. maj) skal du indbetale minimum 50 kr. til din konto. Herefter skal indbetalingen omsættes ti (10) gange som akkumulator bet. Du skal have tre eller flere valg på dit væddemål med et samlet odds på min. 3.50. Herefter vil du modtage et freebet svarende til 100% af din indbetaling. 

Med den nye betting bonus har du altså mulighed for at få en endnu højere starttilbud end ved det ordinære indbetalingstilbud.

Sådan får du et 100% Marathonbet freebet

Som nævnt er der en række andre krav til Marathonbet freebet end indbetalingstilbuddet, men til gengæld har du mulighed for at få helt op til 1000 kr. i freebet, som du kan bruge på et valgfrit marked. For at du kan modtage den nye bonus som gratis bet skal du:

  1. Oprette en konto på marathonbet.dk
  2. Indbetal min. 50 kr. med bonuskoden FBDK
  3. Omsæt indbetalingen 10 gange hvilken som helst pre-match eller live-begivenhed
  4. Dine væddemål SKAL indgås som akkumulator-bet med tre eller flere valg med odds på min. 3.50.
  5. Modtag 100% af din første indbetaling op til 1000 kr.

Som nævnt er der en række andre krav, såsom kravet med akkumulator væddemål, men til gengæld har du mulighed for at modtage et større tilbud en ved den ordinære. Derudover har du helt selv mulighed for, at bestemme størrelsen af dit freebet op til 1000 kr, da Marathonbet matcher din indbetaling 100%.

God fornøjelse!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Manchester City – Real Madrid: Odds og optakt med Bet365
næste artikel
Guldbraget i Herning: Vind 10.000 kr.