bet365 nyheder

Manchester City – Real Madrid: Odds og optakt med Bet365

Nu hvor vi går ind i den sidste fase af UEFA Champions League-kampagnen 2021/22, venter fansene med spænding på de nervepirrende semifinaler, der starter i denne uge. Først skal Premier League-lederne Manchester City møde de nykårede mestre fra La Liga, Real Madrid, i første del af deres semifinale på Etihad Stadium tirsdag aften.

Vi giver her optakt, odds sammenligning og få også fingrene i en odds bonus til det store CL-brag, når Real Madrid gæster Manchester City tirsdag aften.

manchester city real madrid odds optakt bet365
©Bet365

Manchester City – Real Madrid optakt

Manchester City er nået helt hertil i turneringen efter at have toppet en vanskelig gruppe A med PSG, RB Leipzig og Club Brügge med fire sejre og to nederlag. Pep Guardiolas mandskab klarede sig let forbi Sporting CP i ottendedelsfinalen, inden de blev presset til det yderste af Atletico Madrid i kvartfinalen, hvor de dog vandt med en samlet 1-0-score.

Real Madrid vandt i mellemtiden gruppe D foran Inter Milan, Shakhtar Donetsk og Sheriff Tiraspol. Carlo Ancelottis mandskab leverede derefter et fantastisk comeback og slog PSG i ottendedelsfinalen, inden de spillede endnu en spændende kamp mod Chelsea i kvartfinalen, hvor det lykkedes dem at komme ind i de fire sidste kampe med en samlet sejr.

Både Manchester City og Real Madrid har vundet deres to seneste kampe efter at have tabt den foregående. Det bliver et spændende opgør mellem to stjernspækkede hold, der ledes af to af de mest succesfulde managers i spillet.

Manchester City har et par skadesbekymringer på vej ind til kampen, da forsvarsspillerne Kyle Walker og John Stones er tvivlsomme og vil blive vurderet på kampdagen. Joao Cancelo er blevet udelukket fra kampen på grund af karantæne. Kevin De Bruyne og Nathan Ake spillede med småskavanker i weekenden mod Watford og skulle dog være til rådighed tirsdag.

For Real Madrid er Eden Hazard, Luka Jovic og Mariano Diaz blevet udelukket fra kampen på grund af skader og er ikke rejst med til Manchester. David Alaba, Casemiro og Ferland Mendy er taget turen til England, men er fortsat tvivlsomme til kampen og vil blive vurderet om inden kampen for at afgøre, om de er til rådighed.

Manchester City – Real Madrid odds

Når vi kigger på de tilgængelige odds på kampen fra de online bookmakere, er det tydeligt at Manchester City er er favoritter her. Manchester City er i god form og har en række fordele i tilgængelige spillere og hjemmebanefordelen.

Herunder kan du få et overblik over, hvordan oddsene på en række odds hos Bet365 ser ud:

Udfald
Man City vinder1.50
Uafgjort4.50
Real Madrid vinder6.00
Dobbeltchance 1X1.12
Dobbeltchace X22.50
Dobbeltchance 121.18
Begge hold scorer (ja)1.80
Begge hold scorer (nej)1.95
Over 2,5 mål1.85
Under 2,5 mål2.05
Oddsene er opdateret tirsdag den 26. april kl. 11:00

Manchester City – Real Madrid spilforslag

Manchester City er et svært hold at slå, men Liverpool viste vejen for Real Madrid tidligere på måneden, da de holdt Pep Guardiolas hold på nullet i Premier League og derefter besejrede dem i FA Cup-semifinalen. The Cityzens er kommet sig efter nederlaget og har hentet store sejre mod Brighton og Watford.

Carlo Ancelottis mandskab vil dog forsøge at følge den plan, som Liverpool lagde op til, og de har helt sikkert værktøjerne til at ramme værterne lige der, hvor det gør ondt. De har allerede overkommet to store udfordringer fra PSG og Chelsea i Europa, og i betragtning af deres historik i turneringen bør Real Madrid være i stand til at komme med et positivt resultat fra Etihad, selv om det ikke bliver en direkte sejr. Vi tror på et uafgjort resultat.

Vores spiltip er altså, at du kan sætte din Bet365 velkomstbonus på et uafgjort resultat til odds 4.50

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
City - Real Madrid: Spil 500 kr. risikofrit
næste artikel
Vælg selv tilbud: Få et freebet op til 1000 kr. hos Marathonbet frem til 31. maj