bet365 nyheder

Napoli – Milan odds med Bet365

Hvem skal videre til semifinalen i Champions League? Milan vandt det første opgør 1-0, men værterne fra Napoli er favoritten til at vinde returopgøret hos en bookmaker, der er et stærkt bud på at være den bedste danske bookmaker.

Få både optakt og odds med Bet365, når vi gennemgår de forskellige Bet365 odds på Napoli – Milan.

Napoli - Milan odds, Champions Leauge med Bet365
©Bet365 17/04/23

Napoli – Milan optakt

Det kom som en lille overraskelse, at AC Milan tog sejren i kvartfinalens første opgør af den rene italienske duel om en plads i Champions League-semifinalen. Napoli topper ganske vist Serie A i overlegen stil, men milaneserne har faktisk haft vundet tre af de sidste fire indbyrdes opgør. I de kampe er det kun lykkedes Napoli at komme på tavlen to gange – og det var i samme kamp.

Der er næppe tvivl om, at Milan vil forsøge at køre semifinalebilletten hjem i bedste italienske stil. Det er derfor op til Napoli at skabe kampen og komme på tavlen.

Kravet for Napoli bliver uden tvivl en større effektivitet hos deres offensive profiler, for der skal mål til, hvis Champions League-drømmen skal holdes i live.

Bookmakerne tror i hvert fald på det. Via vores Bet365 odds app finder vi i hvert fald en klar favoritrolle til napolitanerne – men hvad er vurderingen af, at de går videre?

Napoli – Milan odds med Bet365

Se de forskellige Napoli – Milan odds hos Bet365 og se også en række udvalgte odds, som vi mener fortjener et ekstra blik, hvis du for eksempel skal sætte din Bet365 bonus på kampen.

UdfaldBet365 odds
Napoli vinder1.75
Uafgjort3.60
Milan vinder5.00
Napoli går videre2.05
Milan går videre1.70
Over 2,5 mål2.10
Under 2,5 mål1.72
Begge hold scorer – Ja/Nej1.95 / 1.80
Oddsene er opdateret mandag den 17. april kl. 8:30

Som nævnt ser vi også på en række Bet365 odds på Napoli – Milan, som efter vores mening fortjener et ekstra blik, når ugens oddskupon skal sættes. De odds er:

  • Sent mål – mål efter 72:59 til odds 1.83
  • Tommaso Pobega får et kort til odds 1.90
  • Begge hold får 2+ kort til odds 1.57

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil på NBA-playoffs og få et freebet
næste artikel
Boost dine City - Arsenal odds