comeon nyheder

Boost dine City – Arsenal odds

Kampen der afgør sæsonen. Det er en direkte duel om mesterskabet i England, når Manchester City tager imod Premier Leagues nummer et, Arsenal i et brag af et opgør.

Manchester City er storfavoritter til opgøret, så hos de fleste bookmakere, er oddset på et 1-tal og en City-sejr derfor relativt lavt, men vi har været bookmakerne igennem efter betting kampagner og fundet en odds bonus i form af et super odds boost på en Manchester City-sejr.

Manchester City - Arsenal odds boost hos ComeOn
©ComeOn 25/04/23

Får et odds boost på dine Manchester City – Arsenal odds

Super boost til super brag! Det er meget passende, at ComeOn har valgt at lave et super boost på Manchester City – Arsenal, for det er, uden overdrivelse, årets vigtigste kamp i Premier League.

ComeOn og de øvrige bookmakere har alle Manchester City som store favoritter, så oddset på en City-sejr er helt nede i odds 1.55, selvom det faktisk er Arsenal, der fører Premier League.

Er oddset for lavt for dig til at spille, så kan du lige nu spille en City-sejr til odds 2.00 ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på ComeOn via linket herunder
  • Spil op til 100 kr. pre-match på Manchester City til at vinde til odds 2.00

Oddset har ComeOn boostet fra 1.55 til odds 2.00, så der er chance for en fordobling af din indsats, hvis Manchester City som forventet vinder guldbraget. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Står du uden en ComeOn-bruger, men vil gerne spille odds boostet på Manchester City, så kan du læse meget mere om bookmakeren i vores ComeOn anmeldelse. Du kan også få en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.

Manchester City – Arsenal odds og optakt

Selvom Arsenal har fem point ned til Manchester City, hvilket faktisk har været situationen i store dele af sæsonen, så er der noget, der har ændret sig. Manchester City har nemlig to kampe i hånden nu, hvilket teoretisk set giver dem muligheden for at komme et point foran Arsenal, når alle kampe er spillet.

Netop derfor er dette opgør så vigtigt for, hvem der løber med mesterskabet i Premier League.

Arsenal har ramt noget, der måske kan ligne gummiben og guldnerver på det seneste. Med tre gange uafgjort i det tre seneste kampe og intet mindre end syv mål imod der, så er der en række udfordringer hos Arsenal, der skal rettes op på, hvis ikke det hele skal falde på gulvet, nu hvor guldet i den grad er indenfor rækkevidde med blot seks runder tilbage.

Manchester City, tja, de trumler nærmest bare videre. 1-1 i returopgøret mod Bayern München, hvor City havde vundet det første opgør med 3-0, var første kamp uden en sejr i 11 kampe. Det var også eneste kamp i de sidste otte kampe, hvor City har scoret færre end tre mål.

Netop derfor er oddset så lavt på en sejr til Manchester City, med mindre du spiller odds boostet på en City-sejr hos ComeOn.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Napoli - Milan odds med Bet365
næste artikel
Champions League-freebet: Sådan får du et