cashpoint nyheder

Spil på NBA-playoffs og få et freebet

Slam dunk! Så er det playofftid i NBA, hvor årets NBA-playoff skydes i gang lørdag den 15. april. Er dine odds på din Cashpoint app ikke ligefrem en slam dunk, så er der håb, for det behøver ikke betyde, at din indsats er tabt. Du kan nemlig score et freebet i forbindelse med NBA-playoffs hos Cashpoint.

Cashpoint NBA freebet, NBA playoff odds
©Cashpoint 15/04/23

Sådan får du et freebet på dine NBA-playoff odds

Spil minimum 100 kr. på april måneds NBA-playoffs hos Cashpoint og scor et freebet svarende til din indsats, hvis du taber. Sådan lyder det playofftilbuddet fra Cashpoint, hvor du får muligheden for en odds bonus uden indbetaling, hvis du vel at mærke har en Cashpoint-bruger.

Du spiller med mulighed for at få et freebet på dine NBA odds hos Cashpoint ved at gøre følgende:

  • Log ind eller opret dig hos Cashpoint via linket herunder
  • Spil minimum 100 kr. på NBA-playoffs i april
  • Få et freebet svarende til din indsats retur – hvis du taber på dit væddemål
  • Få 100% op til 300 kr. retur

Du skal altså spille 100 kr. på NBA-playoffs i løbet af april hos Cashpoint, for at du spiller med om denne odds bonus. Dit NBA-væddemål kan både være pre-match, live, en single, et kombinationsvæddemål, systemspil eller multiway bet. Odds boost tæller ikke med i denne kampagne.

Din indsats skal være lavet med rigtige penge. Du kan ikke anvende bonuspenge eller freebets til din indsats i forbindelse med NBA-freebetkampagnen. Det er kun dit første væddemål på minimum 100 kr. i kampagneperioden, der tæller med.

Taber du på dit NBA odds, får du dit freebet, som skal bruges inden for syv dage, hvorefter det bliver ugyldigt. Det skal bruges på 1 x sportsindsats på enten en singleindsats eller kombinationsindsatser. Systemspil og flervejsspil er ikke tilladt her.

NBA-playoff odds hos Cashpoint

Hvordan ser de forskellige NBA-playoff odds så ud hos Cashpoint? Her kan du se en række af de mange NBA odds, som du kan spille på hos Cashpoint.

Kamp12
Miami Heat – Chicago Bulls1.472.69
Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder1.452.76
Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets1.273.77
Boston Celtics – Atalanta Hawks1.244.06
Cleveland Cavaliers – New York Knicks1.452.76
Sacramento Kings – Golden State Warriors1.851.95
Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers1.602.34
Phoenix Suns – Los Angeles Clippers1.333.32
Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves1.323.39
Milwaukee Bucks – Miami Heat1.234.17
Oddsene er odpateret lørdag den 15. april kl. 11:00

For at du kan spille risikofrit på NBA-playoffs hos Cashpoint, kræver det, at du har en Cashpoint-bruger. Som ny bruger kan du lige nu få en Cashpoint bonus på 100% op til 500 kr. Læs mere om den i vores anmeldelse af bonussen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Real Madrid - Chelsea odds med Bet365
næste artikel
Napoli - Milan odds med Bet365