nordicbet nyheder

Vind VIP-tur til Old Trafford

Der er bare nogle betting kampagner, der vil være en drøm, der går i opfyldelse – og denne konkurrence fra en af de danske online bookmakere er en af dem. Vind en VIP-tur med Nordicbet DK, hvor du kan se kampen mellem Manchester United og Wolverhampton fra VIP-boksen.

Se hvordan du deltager i konkurrencen hos Nordicbet, samt se hvilket spørgsmål du skal svare rigtigt på for at deltage i konkurrencen om denne tur til Old Trafford.

Nordicbet Old Trafford-konkurrence, Manchester United - Wolverhampton odds
©Nordicbet 20/02/2023

Sådan deltager du i konkurrencen om en tur til Old Trafford

Du kan vinde en betalt tur til OId Trafford for at se kampen mellem Manchester United og Wolverhampton den 13. maj 2023.

For at du kan deltage i konkurrencen om VIP-turen, skal du svare rigtigt på ugens spørgsmål. Der vil være et ugentligt spørgsmål i konkurrencens løbetid. Det betyder også, at der vil være en vinder hver uge, som vil modtage en kamptrøje fra en Nordicbet Liga-klub.

Alle der deltager i de ugentlige konkurrencer, vil automatisk deltage i Old Trafford-konkurrencen, hvor der i alt findes fem vindere, der alle vinder en betalt tur for to til Manchester med hotel, fly til og fra København/Billund, samt overvære kampen i en VIP-boks.

Ugens spørgsmål, som du skal svare på, er: Hvor mange mål scorede Hobro IK’s cheftræner, Martin Thomsen, da han spillede for klubben i Superligaen 2014/2015-sæsonen?

  • 1 mål
  • 4 mål
  • 6 mål
  • 12 mål

TIP: Svaret står med fed

Jo flere ugentlige spørgsmål du svarer på, jo flere lodder får du til konkurrencen om en tur til Old Trafford. Vinderne kontaktes af Nordicbet. Kampagnen er aktiv frem til den 15. marts 2023. Vinderne bliver kontaktet direkte senest den 30. marts, 2023. Vinderne skal inden for 72 timer bekræfte, at de vil gøre brug af præmien – ellers udvælges en anden vinder. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Sådan får du en Nordicbet-bruger

Mens det er gratis at deltage i konkurrencen, så kræver det dog, at du har en Nordicbet-konto, for at du kan deltage i konkurrencen om en VIP-tur til Old Trafford.

Lige nu kan du i forbindelse med oprettelsen af din Nordicbet-konto få en bookmaker bonus på 100% i form af et 500 kr. freebet, hvis du indbetaler og spiller minimum 500 kr. til minimum odds 1.80.

NordicBet bonus regler: Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan får du vildt Leipzig - Manchester City odds boost
næste artikel
Spil risikofrit på FCK - AaB