comeon nyheder

Sådan får du vildt Leipzig – Manchester City odds boost

Manchester City er pæne favoritter, når det gælder en sejr i det første 1/8-opgør mod RB Leipzig i Champions League. Derfor er oddset ikke overraskende noget lavere på de engelske gæster, end det er på de tyske værter.

Det kan du lave om på med dette oddsboost fra ComeOn DK, der lige nu har forhøjet oddset på en sejr til Manchester City. Se her hvordan du booster dit odds på en sejr til favoritterne fra Manchester City, samt se andre RB Leipzig – Manchester City odds hos ComeOn og ikke mindst, hvordan du får en stor odds bonus med på vejen, hvis du ikke allerede har en konto hos ComeOn.

RB Leipzig - Manchester City odds, ComeOn odds boost, Champions League odds
©ComeOn 20/02/2023

Sådan får du RB Leipzig – Manchester City odds boost

ComeOn er en af den måske bedste danske bookmaker, når det gælder odds boost på store kampe – og her er det ingen undtagelse, når det gælder Champions League-braget mellem RB Leipzig og Manchester City.

Her har ComeOn boostet oddset på en Manchester City-sejr fra odds 1.76 til nu odds 2.25 via deres Super Boost-kampagne. Hvornår har du lige fået over odds 2.00 på en sejr til Manchester City?

Du spiller det forhøjede odds på en Manchester City-sejr ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på ComeOn via linket herunder
  • Vælg ComeOn Super Boost
  • Spil op til 100 kr. på Manchester City til at vinde

Du kan spille det forhøjede odds frem til den 22. februar kl. 21:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

RB Leipzig – Manchester City odds

ComeOn har Manchester City som favorit til odds 1.76, mens en sejr til de tyske værter er oppe i odds 4.40. Ser vi på de forskellige målodds på kampen, så forventer ComeOn, at det bliver en målrig affære.

Manchester City vil uden tvivl kæmpe for, at de skaffer sig så stærkt et udgangspunkt, at de kan spare kræfter i returopgøret i Manchester i midten af marts. City har både cupkampe og et topopgør mod Newcastle på programmet før returopgøret, så en sikker sejr vil give noget ro i maven der, til at Guardiola og co. kan koncentrere sig om andre ting for en stund.

Resultatoddsene hos ComeOn viser en tiltro til 1-1, 1-2, 0-1 og 0-2, mens højeste odds her er 71.00 på en 4-0 sejr til Leipzig – som må betegnes som værende noget af en overraskelse.

De to mandskaber tørnede sammen i gruppespillet i 2021, hvor City vandt første opgør med hele 6-3, inden Leipzig leverede “overraskelsen” og vandt 2-1 i den sidste gruppekamp, hvilket sendte Leipzig videre i Europa League.

For at du kan booste dit odds på en Manchester City-sejr hos ComeOn, kræver det, at du har en bruger. Lige nu kan få som ny spiller få en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på Silkeborg - FCK
næste artikel
Vind VIP-tur til Old Trafford