leovegas nyheder

Spil risikofrit på FCK – AaB

Det er top mod bund, mesterskabskandidat mod nedrykningstruet – og nu kan du spille risikofrit på sæsonens andet og sandsynligvis sidste opgør mellem FC København og AaB.

Se hvordan du spiller 250 kr. risikofrit på Superliga-braget mellem FC København og AaB her, hvor du får en trin for trin-guide til det risikofrie spil hos LeoVegas.

FC København - AaB odds, FCK - AaB odds, LeoVegas risikofrit spil
©LeoVegas 24/02/2023

Sådan spiller du risikofrit på FCK – AaB

Tilbuddet om at spille risikofrit hos LeoVegas gælder for nye spillere, der med denne odds bonus kan spille 250 kr. risikofrit på en vinder af FC København og AaB i Superligaens 19. spillerunde. Du kan spille risikofrit ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind til LeoVegas via linket herunder
  • Tilbuddet gælder kun spillere, der klikker sig ind via linket
  • Opret en LeoVegas-bruger
  • Lav en indbetaling
  • Spil præcist 250 kr. på en vinder af FC København – AaB (1X2)
  • Dit spil skal være pre-match
  • Få din fulde indsats retur hvis du taber

Tilbuddet gælder kun nye spillere hos LeoVegas, der har oprettet sig via linket. Du skal spille præcist 250 kr. for at gøre krav på tilbuddet. Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål hos LeoVegas, der gør sig gældende til dette tilbud.

Om du vælger at sætte dit gratis odds på en sejr til FC København eller AaB, er helt op til dig selv. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Tilbuddet gælder frem til den 26. februar kl. 16:00. Husk at indbetalinger via Skrill ikke er kvalificerende til dette tilbud.

Vælger du dette velkomsttilbud fra LeoVegas, så kan du ikke tage imod en anden LeoVegas bonus for nye spillere. Kender du ikke LeoVegas, så kan du læse meget mere om bookmakeren i vores LeoVegas anmeldelse.

FC København – AaB odds

Hvordan ser oddsene så ud på FC København – AaB hos LeoVegas? Bookmakeren har FC København som markante favoritter til at vinde opgøret i Parken, når de nedrykningstruede nordjyder kommer på besøg.

Oddsene hos LeoVegas fordeler sig i skrivende stund således på en vinder af opgøret:

  • FC København vinder: 1.33
  • AaB vinder: 10.25

Oddset på en AaB-sejr må med andre ord siges at være pænt høj, hvilket siger noget om forventningerne til opgøret.

FC København åbnede foråret i Superligaen med en 3-0 sejr ude over Silkeborg, mens AaB tabte hjemme til AGF. Seneste sejr til AaB i Superligaen ligger tilbage til den 14. oktober, hvor de slog Lyngby i et bundopgør. Sejren over Lyngby var AaB’s tredje og seneste sejr i de indtil videre nu 18 spillede kampe i Superligaen.

Tror du på en sikker sejr til FC København, kan du spille risikofrit derpå, så frem overraskelsen skulle komme. Tror du på overraskelsen, så kan du spille 250 kr. risikofrit til odds 10.25.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind VIP-tur til Old Trafford
næste artikel
Få 200 kr. freebet i marts