bet365 nyheder

Real Madrid – Chelsea odds med Bet365

Det ligner Mission: Impossible for Frank Lampard, når han skal forsøge at sende de forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid ud i årets kvartfinale.

Bliv klædt på til det store Champions League-brag på Santiago Bernabéu med vores Chelsea – Real Madrid optakt og odds med Bet365. Her ser vi på både de traditionelle Real Madrid – Chelsea odds, samt vi går i dybten med en række af de odds hos Bet365, som fortjener ekstra opmærksomhed til Champions League-braget, når du skal bruge din Bet365 væddemålskreditter.

Real Madrid - Chelsea odds med Bet365
©Bet365 09/04/23

Real Madrid – Chelsea optakt

Der venter en genganger af sidste sæsons kvartfinale, hvor Real Madrid spillede sig videre efter noget af et drama i Madrid. Den gang var det Chelsea, der havde favoritrollen, mens Real Madrid spillede trofæet hjem, efter de leverede den ene store præstation efter den anden og slog både PSG, Chelsea, Manchester City og Liverpool.

I år er det Real Madrid, der har favoritværdigheden, mens Chelsea for tiden mest af alt ligner et hold, der skal være glad for, at de med otte kampe tilbage af Premier League-sæsonen trods alt har 12 point ned til holdene under nedrykningsstregen.

Mens skaderne har drillet Chelsea en del i denne sæson, så har Real Madrid en nærmest helt fit trup på nuværende tidspunkt, så man bør nok overveje at sætte sin bookmaker bonus ud for Real Madrid, hvis man for eksempel spiller på kampen via sin Bet365 Android app.

Real Madrid – Chelsea odds med Bet365

Som nævnt ser vi her på odds på kampen hos Bet365, som fortjener et ekstra blik. De har alle en størrelse, som gør, at du kan bruge dem i forbindelse med en Bet365 velkomstbonus.

  • Real Madrid holder målet rent til odds 2.20
  • Over 1,5 mål til Real Madrid til odds 1.80
  • Karim Benzema scorer når som helst til odds 2.10
  • Karim Benzema scorer på hovedstød til odds 12.00
  • Wincast: Karim Benzema scorer og Real Madrid vinder til odds 5.00
  • Over 0,5 mål i 1. halvleg til odds 1.40

Hvis du ønsker at spille et af vores stærke Real Madrid – Chelsea odds hos Bet365, så kræver det selvfølgelig en Bet365-bruger. Lige nu kan du få en Bet365 velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dit og laver din første indbetaling til din nye oddskonto.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester City - Bayern München odds: Spil risikofrit
næste artikel
Spil på NBA-playoffs og få et freebet