leovegas nyheder

Spil risikofrit på Silkeborg – FCK

Superligaen er tilbage ovenpå en næsten tre en halv måned lang vinterpause. Er du i tvivl om, hvor stærke de forskellige klubber kommer ud efter vinterpausen, så er der lidt hjælp at hente hos LeoVegas Danmark, hvor du til forårspremieren mellem Silkeborg IF og FC København kan få et risikofrit spil.

Se her hvordan du kan spille risikofrit på Silkeborg – FC København i Superligaens runde 18 hos LeoVegas.

LeoVegas: Du kan spille risikofrit på Silkeborg - FC København
© LeoVegas

Spil risikofrit på Silkeborg – FCK: Sådan gør du

LeoVegas tilbyder nye spillere bookmaker bonus, hvor du kan spille 250 kr. risikofrit på Silkeborg – FC København i Superligaen. Tilbuddet er til nye spillere, så tager du imod det, så kan du ikke tage imod en anden LeoVegas velkomstbonus.

Du kan få denne bonus ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Kun spillere der klikker sig ind på LeoVegas via linket, kan få tilbuddet
  • Placer dit Silkeborg – FC København odds
  • Spil præcist 250 kr.
  • Få det fulde beløb på 250 kr. retur, hvis du taber

Pengene bliver sat ind på din LeoVegas-konto, inden for 72 timer, hvis du taber på dit Silkeborg – FC København odds. Tilbuddet fra LeoVegas er gældende frem til den 19. februar kl. 16:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Silkeborg – FC København optakt og odds

Forårspremieren er et af sæsonens store højdepunkter, for den markerer altid, at ventetiden efter en lang vinterpause er forbi. Denne gang indeholdte vinterpausen endda også en VM-slutrunde, så helt så kedelig har vinterpausen ikke været denne gang.

Foråret indledes med et slag om tredjepladsen, idet både FC København og Silkeborg IF kæmper for at hænge på FC Nordsjælland i toppen af tabellen. Dog er afstanden ned til holdene udenfor mesterskabsspillet ikke større end et point for Silkeborg på fjerdepladsen og ned til FC Midtjylland på syvendepladsen.

Begge klubber har faktisk vist ganske fornuftige takter i vinterpausens træningskampe, så der kan meget vel vente et opgør af højt niveau for en kamp, hvor det er første betydningsfulde kamp siden november.

Det plejer at være tætte kampe, når de to klubber krydser klinger. Ofte med få scoringer, så det er nemt et spørgsmål om, hvorvidt det bliver over eller under 2,5 mål i kampen. Dette odds giver i øvrigt odds 1.82 hos LeoVegas.

Favoritværdigheden ligger dog hos gæsterne fra FC København, når vi ser på oddsene hos LeoVegas og de øvrige online bookmakere. Et fristende odds er dog 1-1 til odds 6.75 hos LeoVegas. Det vil være et resultat, som begge klubber fint kan leve med i forårspremieren.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Scor freebet på europæiske kampe
næste artikel
Sådan får du vildt Leipzig - Manchester City odds boost