tipwin nyheder

Manchester City – Sevilla: Super Cup odds

Hvem er de bedste i Europa? Vinderne af Champions League, eller vinderne af Europa League? Bliv klar til UEFA Super Cup 2023 med denne optakt fuld af odds fra Tipwin Danmark og få gode forslag til, hvor du kan få nogle gode odds tip kampen.

Manchester City - Sevilla odds, Super Cup 2023

Manchester City – Sevilla optakt

Manchester City formøblede chancen for at tage sæsonens første trofæ, da de tabte Charity Shield til Arsenal. City bragede dog derudaf i sæsonpremieren, hvor de slog oprykkerne fra Burnley sikkert med 3-0. Nu gælder det endnu en mulighed for at hente et trofæ i sæsonens første måned.

Optakten for Sevilla har ikke været lige så god. Et sent rødt kort og et 1-2 nederlag i sæsonpremieren hjemme mod Valencia var næppe det, som Europa League-vinderne havde håbet at indlede sæsonen med.

Uanset hvor du sætter dit kryds, når det gælder bonus betting, så kan man næppe undgå at se, at Manchester City er store favoritter til at vinde opgøret og trofæet.

Tager vi kampens odds på vores Tipwin app, så ser vi også, at City er store favoritter. Faktisk så store at oddset har været faldende op mod kampen. Det er der måske ikke så meget at sige til, for Manchester City slog Sevilla to gange i sidste sæsons Champions League-gruppespil – samlet 7-1, hvilket sendte Sevilla videre i Europa League.

Manchester City – Sevilla odds med Tipwin

Vi har fundet 10 spændende spil til Super Cup-finalen: Manchester City – Sevilla, som du alle kan bruge i forbindelse med gennemspilningen af din Tipwin bonus. Det betyder, at alle oddsene i de 10 spilforslag er på minimum odds 1.80.

SpilforslagTipwin odds
Over 3,5 mål i kampen2.60
City -23.40
City vinder 1. halvleg1.80
Over 1,5 mål i 2. halvleg1.80
Over 2,5 mål af Manchester City2.30
Manchester City vinder til nul2.10
Manchester City scorer i begge halvlege2.05
Manchester City vinder + over 2,5 mål i kampen1.85
Erling Håland scorer første mål3.20
Erling Håland bliver dobbelt målscorer3.60
Oddsene er opdateret mandag den 14. august kl. 22:00

800 kr. bonus til Super Cup-finalen

Som nu spiller hos Tipwin kan du lige nu få en velkomstbonus på 100% op til 800 kr. Du kan bruge din bonus i forbindelse med Super Cup-finalen, hvor du kan spille både live og pre-match.

Bonussen og indskuddet skal hver omsættes syv gange, før bonussen kan udbetales. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vildt City odds boost: 2.00 på selvskrevet odds
næste artikel
VM for kvinder: VM-finale - optakt og odds