bwin nyheder

Vind tur til EL-finalen med Bwin

Vind en rejse til Europa League-finalen i Budapest med Bwin. Slå sidste års vinder og vind den unikke fodboldoplevelse.

Hvis du drømmer om at komme til Budapest og se Europa League-finalen den 31. maj, så er det med at kridte skoene. Bwin tilbyder dig lige nu deltagelsen i en af de vildeste betting kampagner, hvor du kan vinde netop en tur til Europa League-finalen.

Bwin Europa League finale, odds, konkurrence
©Bwin 08/03/2023

Sådan spiller du med om en tur til Europa League-finalen

For at komme til Europa League-finalen, skal du slå sidste års vinder i forudsigelsesspillet i netop samme konkurrence. Gør du det, så kan komme til Budapest og opleve årets finale i Europa League.

Du spiller med i konkurrencen hos Bwin, som du kan finde mere om i vores oversigt over bookmakere med dansk licens, skal du gøre følgende:

 • Forudsig resultaterne på de udvalgte Europa League- og Europa Conference League-kampe
 • Forudsig den korrekte målscore for at opnå maksimum point
 • Gætter du det samlede resultat, modtager du halvdelen af pointene
 • Slår du sidste års vinder på det daglige kampdagsleaderboard, vil du få andel i præmiepuljen på 10.000 euro
 • Slår du sidste års vinder på det samlede leaderboard, vil du få andel i præmiepuljen på 25.000 euro
 • Top 4 af vinderne på det samlede leaderboard vinder billetter til Europa League-finalen
 • Top 4 af vinderne kommer også til at spille med i Bwin-fansfinalen

  Kampagnen slutter torsdag den 9. marts kl. 18:45. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

  Duellen med sidste års vinder består i, at sidste års vinder vil komme med forudsigelser under de samme vilkår, som de spillere, der kæmper med i denne udgave af den store Europa League-konkurrence. Rammer man en pointlighed med sidste års vinder i konkurrencerne, så anses sidste års vinder som værende vinderen. Det betyder, at du skal have flere point end sidste års vinder for at kunne blive anset som vinder på et eller begge leaderboards.

  Præmien i form af en tur til Europa League-finalen består af 2 VIP-billetter, så den vindende spiller kan tage en gæst med.

  Sådan bliver du Bwin-spiller

  For at deltage i denne store omgang bonus betting skal du selvfølgelig have en Bwin-konto. Som ny spiller hos Bwin kan du lige nu få en Bwin bonus på 100% op til 1.000 kr. i form af et gratis væddemål, som blot skal spilles til minimum odds 1.00 – altså reelt intet minimumsodds på denne velkomstbonus fra Bwin.

  Udover denne Europa League-konkurrence så er Bwin også en bookmaker, der er kendt for utroligt mange odds boost på især Europa Leauge og de andre store kampe i både de internationale turneringer og de hjemlige turneringer.

  Om forfatteren

  Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

  forrige artikel
  Formel 1: Bahrain grand prix odds og optakt
  næste artikel
  Barcelona - Real Madrid: Optakt og freebets