bet365 nyheder

Formel 1: Bahrain grand prix odds og optakt

Sæsonens første Formel 1-grand prix står for døren. Max Verstappens andet titelforsvar begynder i Bahrain, hvor den hollandske verdensmester begynder sæsonen, som han sluttede den – nemlig i front. Få optakt, Formel 1 odds og spilforslag til Formel 1 – Bahrain grand prix her.

Bahrain GP odds  Bet365, Max Verstappen odds
©Bet365 04/03/2023

Bahrain grand prix – optakt

Forud for Bahrain grand prix er der sket flere ændringer, men favoritten forbliver den samme. Max Verstappen og Red Bull vandt VM-titlen sidste år og er storfavoritter til at vinde den samlede sejr for tredje år i træk, da Verstappen vandt 15 ud af 22 løb i sidste sæson. Allerede nu er oddset på Verstappen som kommende verdensmester så lavt, at du flere steder ikke kan spille en bookmaker bonus derpå.

Red Bull så stærke ud i testkørslen i Bahrain i weekenden, hvor Sergio Perez kørte den hurtigste omgang af alle på de tre testdage.

Ferrari har valgt at skifte chefstolen ud med Frederic Vasseur fra Alfa Romeo, men det er usikkert, om det er nok til at gøre dem til en reel trussel i år. Charles Leclerc er dog næst største favorit hos bookmakerne, når det gælder oddsene på en kommende verdenemster.

Mercedes havde nogle udfordringer med deres bil sidste år, men forbedrede sig markant og sluttede sæsonen med gode præstationer. Lewis Hamilton var dog ikke tilfreds med bilen i testweekenden. Hvis Mercedes ikke leverer igen i år, kan de få hård konkurrence fra Aston Martin, der har set stærkt ud i præmiereweekenden.

Bahrain GP odds med Bet365

Max Verstappen er klar favorit til at vinde årets første Formel 1 grand prix. Oddset på den forsvarende verdensmester er så lavt, at vi næsten er ude i det, som man kan kalde for et sikkert bet. Her kan du se en række odds på Bahrain GP hos Bet365, som vi mener, man bør se på, når man bruger sine Bet365 væddemålskreditter.

Vinder Bahrain GPBet365 odds
Max Verstappen1.40
Charles Leclerc6.50
Sergio Perez6.50
Fernando Alonso19.00
Carlos Sainz19.00
Oddsene er opdateret lørdag den 4. marts kl. 22:30
Bahrain GP – Hurtigste omgangBet365 odds
Max Verstappen2.37
Charles Leclerc4.50
Sergio Perez4.50
Fernando Alonso6.50
Carlos Sainz9.00
Oddsene er opdateret lørdag den 4. marts kl. 22:30

Bet365 har også en lang række interessante odds på Bahrain grand prix, som du finder her:

  • 1, 2, 3-spil: Verstappen / Perez / Leclerc: 4.33
  • Vindermargin: Under 5 sekunder: 2.50
  • Kvalificerer sig: Kevin Magnussen – Nej: 4.33
  • Top 2: Verstappen + Perez: 2.62
  • George Russell: 6. plads eller dårligere: 1.66

Bahrain GP – Spilforslag

Forventningerne til Red Bull og Max Verstappen er endnu engang høje. Verstappen er nærmest manden, som man skal slå, hvis man vil noget i mesterskabskampen i år. Oddsene er også derefter.

Holder forventningerne stik, så kan det meget vel ende med, at Verstappen tager både hurtigste runde og vinder Bahrain GP.

  • Verstappen vinder og sætter hurtigste runde til odds 2.62 hos Bet365

Bet365 er en af de bookmakere, der har et rigtigt stort spiludvalg på Formel 1. Står du uden en Bet365-bruger, kan du lige nu få en Bet365 velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på Liverpool - Manchester United
næste artikel
Vind tur til EL-finalen med Bwin