comeon nyheder

VM odds boost: Danmark går videre

Danmark er en af outsiderne til at vinde VM i fodbold for kvinder, der spilles i Australien og New Zealand. Vejen frem mod knockoutkampene går gennem et gruppespil, hvor de danske kvinder tørner sammen med Kina, Haiti og England.

Lige nu kan du booste dit odds på, at Danmark går videre gruppen med ComeOn, der næsten har fordoblet oddset på, at de danske kvinder går videre. Se hvordan du får det betting tilbud i form af et forhøjet odds hos ComeOn og se oddsene på Danmarks åbningskamp ved VM.

Danmark fodbold VM for kvinder ComeOn odds boost

Sådan booster du dit odds på dansk succes

Europamestrene fra England er ikke overraskende favoritter til at vinde VM’s gruppe D, men Danmark er en klar kandidat til at tage andenpladsen og dermed gå videre. Det kræver blot pligtsejrene over Haiti og Kina, hvilket må forventes som udgangspunkt. Alt andet vil være en stor skuffelse.

ComeOn er ude med et odds boost, hvor oddset er boostet fra 1.33 til 2.00 på, at Danmark går videre fra gruppe D.

Det betyder, at ComeOn Danmark lige nu giver odds 2.00 på noget, som den danske bookmaker ellers er ude med meget lave odds på, da de regner med, at der er en stor sandsynlighed for, at det sker.

Du kan spille op til 100 kr. det forhøjede odds på, at Danmark går videre fra gruppe D. Du skal blot have en ComeOn-bruger for at kunne spille det forhøjede odds på Danmark til at gå videre fra gruppen ved VM i fodbold for kvinder.

Danmarks gruppeprogram

Danmark indleder VM for kvinder mod Kina, hvor de danske damer også er favoritter til at vinde. Her er ComeOn også ude med et forhøjet odds, så du under samme vilkår i stedet for odds 1.55 nu får odds 2.00 på, at Danmark vinder over Kina.

Danmarks program i gruppespillet ser således ud:

  • Kamp 1 (22/7 – 14:00) – Danmark – Kina
  • Kamp 2 (28/7 – 10:30) – England – Danmark
  • Kamp 3 (1/8 – 13:00) – Haiti – Danmark

Danmark – Kina odds

Oddsene for Danmark – Kina i de danske damers åbningskamp ser således ud:

UdfaldOdds
Danmark vinder1.86
Uafgjort3.45
Kina vinder4.25
Begge hold scorer1.95
Over 2,5 mål2.20
Under 2,5 mål1.64
Danmark -1,53.55
Kina +1,51.28
Oddsene er opdateret fredag den 21. juli kl. 22:15.

Danmark er klare favoritter, men ComeOn og de øvrige bookmakere forventer en smal dansk sejr i en forholdsvis målfattig kamp.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM for kvinder: Sådan scorer du et freebet
næste artikel
Kvinde VM: Australien - Danmark optakt og odds