bet365 nyheder

Kvinde VM: Australien – Danmark optakt og odds

Der venter de danske kvinder noget af en opgave, når de i 1/8-finalen ved VM i fodbold for kvinder møder de australske værtinder.

Bliv klædt på den største danske kvinde VM-kamp siden 1995 og få både optakt og odds fra en af de største danske bookmakere – nemlig Bet365.

Australien - Danmark odds og optakt, VM i fodbold for kvinder 2023

Australien – Danmark optakt

Begge nationer spillede sig videre fra gruppespillet med seks point. I Australiens tilfælde var de seks point nok til at sikre førstepladsen i gruppe B foran Nigeria, Canada og Irland. 3-2 nederlaget til Nigeria kostede dog ikke førstepladsen, da Nigeria spillede uafgjort i de to øvrige kampe.

Seks point skaffede Danmark andenpladsen i gruppe D, idet de engelske europamestre tog førstepladsen med maksimumpoint efter tre kampe. Danmarks store udfordring har været målscoringen. Tre mål i tre kampe kræver altså, at man holder buret rent, hvis man skal vinde sine kampe.

The Matilda’s, som det australske landshold kaldes, vil uden tvivl have publikum med sig. Med plads til cirka 82.000 på tribunerne, så venter der uden tvivl de danske kvinder en oplevelse, når de træder ind på Olympic Stadium i Sydney.

Australien føres an af Arsenal-spilleren Steph Catley, der har været holdets bedste. Anføreren har i den grad gået foran her. For Danmark bliver det uden tvivl Pernille Harder, som der ses til, hvis der skal komme noget x-faktor fra den danske side.

Australien – Danmark odds

Bookmakerne har en solid favoritrolle placeret hos The Matilda’s. Selvom favoritrollen er stor, så er oddset de fleste steder så højt, at du sagtens kan spille et 1-tal i forbindelse med en odds bonus.

De to lande har spillet målrige kampe, når de er tørnet sammen. Det er blevet til to venskabskampe over de sidste par år. Senest hvor Danmark tabte 1-3 i 2022, mens det blev til en dansk 3-2 sejr i 2021.

Det kan derfor være en ide at se på målspil, når man skal sætte sine Bet365 væddemålskreditter på VM-kampen mellem Australien og Danmark.

Herunder har vi samlet en række udvalgte Bet365 odds på VM-kampen Australien – Danmark, som vi føler bør få et forsøg, hvis du for eksempel sætter din Bet365 velkomstbonus på kampen.

UdfaldOdds
Over 2,5 mål i kampen2.30
Samantha Kerr scorer når som helst2.25
Pernille Harder scorer når som helst4.33
Over 0,5 skud på mål af Pernille Harder1.50
1. halvleg ender uafgjort2.05
Begge hold scorer2.10
Første mål scores på hovedstød6.50
Over 1,5 mål af Australien2.10
Danmark vinder med 16.00
Oddsene er opdateret fredag den 4. august kl. 21:00

Står du ude en Bet365-konto, kan du lige nu få en Bet365 velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM odds boost: Danmark går videre
næste artikel
Vildt City odds boost: 2.00 på selvskrevet odds