comeon nyheder

Vingegaard odds: Boost dit odds på Vingegaard-sejr

ComeOn booster oddset på Jonas Vingegaard til at vinde Tour de France 2023!

Tour-feberen er atter ved at sprede sig i både Danmark, Frankrig og resten af verden. I Danmark er der især stor interesse for de aktuelle Jonas Vingegaard odds på, om den forsvarende Tour de France-vinder kan gentage triumfen.

Jonas Vingegaard er topper listen over bookmakernes Tour de France 2023 favoritter foran sidste års rival, Tadej Pogacar. Det betyder også, at oddset på Jonas Vingegaard er det laveste, som du kan få på en rytter forud for årets Tour de France. Men, med et særligt odds boost kan du nu få et forhøjet odds på Jonas Vingegaard til at vinde Tour de France 2023 hos ComeOn.

Jonas Vingegaard odds boost - Højeste odds på VIngegaard vinder Tour de France hos ComeOn - 3.00

Sådan får du et Jonas Vingegaard odds boost

ComeOn har boostet oddset på Jonas Vingegaard til at vinde Tour de France 2023 fra 2.05 til 3.00. Du får det forhøjede odds på en gentagelse af triumfen fra sidste år på følgende måde:

  • Klik dig ind på ComeOn
  • Log ind eller opret dig og få en ComeOn velkomstbonus som ny spiller
  • Placer dit super boost på Jonas Vingegaard til at vinde Tour de France 2023
  • Følg Touren og se, om du vinder

Du kan maksimalt placere en indsats på dette super boost på 100 kr. Odds boostet er tilgængelig frem til den 1. juli kl. 12:30. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Bliv Tour-klar med en odds bonus

Tour de France er et af årets absolutte højdepunkter, når man ser sportskalenderen igennem. År efter år sidder tusindvis af danske oddsere og Tour-fans klistret til skærmen for at følge verdens største cykelløb.

Det er blevet mere og mere populært også at oddse på Tour de France. Står du og mangler en ny bookmaker til årets Tour-odds, så er ComeOn absolut værd at overveje.

ComeOn er kendt for både deres mange odds boost – som blandt andet det på Jonas Vingegaard til at vinde Tour de France 2023.

Som ny spiller hos ComeOn får du en betting bonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling. På den måde kan du få dobbelt så meget at oddse for, når det går løs med årets Tour de France odds.

Jonas Vingegaard kommer til årets Tour de France med en sejr i Criterium du Dauphine, så formen må i den grad forventes at være i top hos den forsvarende Tour de France-vinder, der skal forsøge at gøre noget, som ingen dansker tidligere har gjort – nemlig at vinde Touren to år i træk.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Næste mål vinder: Scor bonusser hos Bwin
næste artikel
Wimbledon freebet: Sådan smasher du det hjem