comeon nyheder

Spil risikofrit på Liverpool – Manchester United

Den kommende brag mellem Liverpool og Manchester United i Premier League er blevet valgt som ugens match of the week hos ComeOn. Det betyder, at du kan placere et væddemål på kampen før kampstart og hvis du taber dit væddemål, så giver vi dig et freebet uden indbetaling på 100% af dit tabte væddemål op til 100 kr.

Liverpool - Manchester United odds, ComeOn freebet, match of the week

Sådan får du et freebet på Liverpool – Manchester United

For at kvalificere dig til tilbuddet og har vi gjort det nemt for dig. Hvis du er interesseret bonus betting i form af et freebet på dine Liverpool – Manchester United odds, hvis du taber, så blot skal følge vores guide.

  • Log ind eller opret dig hos ComeOn
  • Placer et bet på Liverpool – Manchester United
  • Dit bet skal være pre-match og til minimum odds 1.50
  • Modtag et freebet svarende til 100% af din indsats op til 100 kr.

Du skal placere et enkelt væddemål på kampen til minimum odds på 1.50. Yourbetvæddemål, byg selv og combovæddemål kvalificerer sig ikke til kampagnen. Derudover kan daglige oddsboosts og stærke specials er heller ikke kvalificerende, hvis du ønsker at modtage et freebet, hvis du taber på dit odds.

Hvis du vinder dit væddemål på kampen, kan du stadig kvalificere dig til tilbuddet, men det er dit første tabte væddemål på kampen, der tæller. Du kan kun modtage et freebet om ugen for den udvalgte match of the week-kamp.

Det udstedte freebet kan benyttes på enhver sport blandt ComeOns sportsudvalg. Det skal benyttes inden for syv dage, efter du har modtaget det. Det er vigtigt at bemærke, at indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller ikke er gyldige til denne bonus.

Vi opfordrer alle til at spille ansvarligt og huske på, at dette tilbud kun er tilgængeligt for personer over 18 år. Regler og vilkår gælder.

Står du og gerne vil spille på match of the week mellem Liverpool og Manchester United hos ComeOn, men har ikke en ComeOn-konto, så kan du som ny ComeOn-spiller få en ComeOn bonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver en indbetaling.

Liverpool – Manchester United odds hos ComeOn

Hvilke odds skal man så overveje hos ComeOn, der er blandt de populære bookmakere med dansk licens? Her får du et par bud på spil, der kan være interessant i forbindelse med match of the week-kampagnen.

Liverpool – Manchester UnitedComeOn odds
Liverpool vinder2.40
Uafgjort3.65
Manchester United vinder2.85
Begge hold scorer1.50
Over 2,5 mål1.60
Begge hold scorer + over 2,5 mål1.74
Liverpool -14.50
Manchester United -15.50
Liverpool + over 2,53.20
Manchester United + over 2,53.95
Oddsene er opdateret torsdag den 2. marts kl. 21:45

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få 200 kr. freebet i marts
næste artikel
Formel 1: Bahrain grand prix odds og optakt