comeon nyheder

Vildt City odds boost: 2.00 på selvskrevet odds

Manchester City tager hul på titelforsvaret ude mod Burnley, der samtidig også er åbningskampen i den nye Premier League-sæson. Ikke nok med det, så er ComeOn Danmark ude med et lækkert odds boost på netop åbningskampen.

Se hvordan du kan spille det forhøjede odds på Burnley – Manchester City og se også, hvordan du lige nu kan få en odds bonus på 100% på til 1.000 kr.

Burnley - Manchester City odds, ComeOn odds boost

Burnley – Manchester City: Odds 2.00 på “sikkert” spil

Blot tre gange i sidste sæson lykkedes det ikke Manchester City at komme på måltavlen i Premier League. To af gangene var mod henholdsvis Liverpool og Tottenham, mens tredje og sidste gang var sæsonens sidste kamp, hvor City havde vundet ligaen og var ved at forberede sig på Champions League-finalen.

Det var dermed et næsten sikkert spil i sidste sæson, at Manchester City kom på måltavlen. ComeOn har et odds boost på netop, at Manchester City scorer i åbningskampen mod Burnley.

Her er oddset boostet fra det normale odds 1.09 til nu odds 2.00. Du kan altså få din indsats på op til 100 kr. fordoblet, hvis blot Manchester City scorer mod oprykkerne fra Burnley. City vandt 2 x 2-0, sidst Burnley var i Premier League for to sæsoner siden.

Du kan spille maksimalt 100 kr. på dette super boost hos ComeOn. Din indsats skal være pre-match og være sat inden kickoff fredag den 11. august kl. 21:00. Regler og vilkår gælder.

ComeOn har Manchester City som storfavoritter til at vinde sæsonpremieren i Premier League. Et 2-tal og en udebanesejr til Manchester City giver i skrivende stund blot odds 1.29, mens overraskelsen i form af en sejr til Burnley giver odds 9.00.

Forventningen herfra er, at oddset på en sejr til Manchester City vil falde, jo tættere vi kommer på kickoff og flere og flere får sat deres odds op mod en længe ventet fodboldweekend, hvor der atter er Premier League-fodbold på programmet.

100% op til 1.000 kr. til nye spillere

Det forhøjede odds kan spilles af både nye og eksisterende spillere hos ComeOn. Har du ikke en ComeOn-konto og leder efter en ny bookmaker til den nye fodboldsæson, så kan du lige nu få en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. i forbindelse med din oprettelse og din første indbetaling.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan spille odds boostet med dine bonuspenge hos ComeOn. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Kvinde VM: Australien - Danmark optakt og odds
næste artikel
Manchester City - Sevilla: Super Cup odds