cashpoint nyheder

Få 200 kr. freebet i marts

Hvis du er en passioneret sportsfan, eller bare kan lide at tage et væddemål i ny og næ, har du nu en ekstra grund til at spille på din Cashpoint app. I hele marts 2023 tilbyder Cashpoint nemlig spillere et freebet på 200 kr.

Læs mere om hvordan du får dette 200 kr. freebet hos Cashpoint i løbet af marts, samt hvordan du kan få op til 5 freebet på i alt 500 kr. som ny spiller hos Cashpoint.

Cashpoint odds, 200 kr. Cashpoint freebet, marts
©Cashpoint 28/02/2023

Sådan får du et 200 kr. freebet i marts

Cashpoint er en populær bookmaker, der tilbyder væddemål på en bred vifte af sportsgrene og events, herunder fodbold, tennis, ishockey, basketball og meget mere. Du kan også vædde på live-kampe og se resultaterne i realtid.

For at få din betting bonus i form af et 200 kr. freebet,skal du følge disse enkle trin:

  1. Log ind eller opret en konto hos Cashpoint
  2. Indsæt minimum 200 kr. på din Cashpoint-konto
  3. Modtag et 200 kr. freebet på din konto

Bemærk, at dette tilbud gælder for både nye og eksisterende spillere hos Cashpoint. Det er kun din første indbetaling i kampagneperioden, der er gældende i forhold til din deltagelse og det at få et freebet. De minimum 200 kr. skal være indbetalt på en indbetaling – ikke akkumuleret via flere indbetalinger.

Dit freebet er tilgængelig på din Cashpoint-konto umiddelbart efter, at du har lavet din kvalificerende indbetaling. Dit freebet vises på din spillekupon, når dit valgte spil er i overensstemmelse med kampagnebetingelserne.

Du skal huske at bruge dit freebet inden for syv dage. Det skal bruges på 1 x sportsindsats. Her kan du bruge det til både singler og kombinationer. Systemspil og flervejsspil er ikke tilladt i forbindelse med freebettet. Nettogevinsten udbetales. Kampagnen løber frem til den 2. marts kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte Cashpoints kundeservice, der er tilgængelig døgnet rundt. Du kan også læse mere om tilbuddet på Cashpoints hjemmeside.

Op til 500 kr. i freebets

Så hvis du vil prøve lykken hos Cashpoint, så kan du lige nu få en Cashpoint velkomstbonus på op til 500 kr. i form af freebets.

For hver 100 kr. du indbetaler får du et freebet på 100 kr. om ugen i op til fem uger. Du kan altså få op til fem freebets á 100 kr. og dermed en velkomstbonus op i alt 500 kr., når du opretter dig og tager imod den fulde velkomstbonus hos Cashpoint.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på FCK - AaB
næste artikel
Spil risikofrit på Liverpool - Manchester United