Nyheder fra bookmakeren expekt

Londonbrag: Spil risikofrit på Chelsea – Arsenal

Et af de helt store lokalopgør venter forude i weekenden, når Chelsea tager imod Arsenal i et brag af et London-opgør. Usikker på hvem der vinder, eller har du en god fidus til et af de to mandskaber? Uanset hvad, så kan du spille 500 kr. risikofrit på dine Chelsea – Arsenal odds med Expekt.

Se hvordan du får dette gratis bet hos en af de af de nyeste danske bookmakere – Expekt og se, hvordan oddsene på Chelsea – Arsenal fordeler sig.

Chelsea-Arsenal odds, risikofrit spil hos Expekt

Sådan spiller du risikofrit på Chelsea – Arsenal

Gæsterne fra Arsenal er favoritter, når Chelsea og Arsenal krydser klinger for første gang i denne sæson. Selvom Arsenal ligger nummer to i Premier League, á point med Tottenham på førstepladsen, så er oddset ganske højt, når man ser på, at Chelsea kun har vundet tre af sæsonens hidtil otte kampe.

Du kan spille 500 kr. risikofrit med dine velkomstbonus odds hos Expekt ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på Expekt via et link i artiklen
  • Opret dig hos Expekt
  • Lav en indbetaling på minimum 500 kr.
  • Spil præcis 500 kr. på en vinder af Chelsea-Arsenal

Du modtager din fulde indsats retur fra Expekt, hvis du taber – helt uden omsætningskrav. Vinder du, så beholder du selvfølgelig gevinsten fra dit risikofrie spil.

Tager du imod dette tilbud fra Expekt, så kan du ikke tage imod den traditionelle Expekt velkomstbonus. Husk at dit væddemål skal være sat pre-match. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Tilbuddet gælder frem til kampstart, lørdag den 21. oktober kl. 18:30.

Chelsea – Arsenal odds: Det kan du spille risikofrit

Hvordan fordeler oddsene på Chelsea – Arsenal sig så hos Expekt? De aktuelle odds på en vinder af Chelsea – Arsenal ser således ud:

Chelsea vinderArsenal vinder
3.302.32
Oddsene er opdateret onsdag den 18. oktober kl. 22:30

Selvom Arsenal er favoritter, så er oddset stadig så højt, at du kan mere end fordoble din gevinst, hvis The Gunners tager fra Stamford Bridge med en sejr og de tre point. Overrasker Chelsea, der ser ud til at være kommet lidt i gang ovenpå en skidt sæsonstart, så er der altså en tredobling af dit indskud.

Uanset hvilken af de to London-klubber du sætter din indsats på, så kan du spille risikofrit med dette tilbud fra Expekt.

Ser man på statistikken, så har Arsenal vundet de seneste fire møder med Chelsea. Kun i en af de fire kampe er der scoret under fire mål, så det kan blive meget underholdende, hvis den statistik holder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Eksklusiv bonus: Spil risikofrit på Sevilla - Real Madrid
næste artikel
Man United - FCK: Odds du ikke må gå glip af