bwin nyheder

Man United – FCK: Odds du ikke må gå glip af

Hvem skal hænge på Bayern München? Et tidligt trekantdrama mellem Galatasaray, FC København og Manchester United udspiller sig i Champions Leagues gruppe A, hvor to nederlag til Manchester United i de to første kampe har efterladt meget åbent i gruppen.

Kan FC København drille på Old Trafford? Her får du et par Manchester United – FC København odds, som du bare ikke må gå glip af, samt muligheden for at få en bookmaker bonus med på vejen.

Manchester United - FC København odds og optakt, Bwin odds, Champions League

Manchester United – FCK odds: Gå ikke glip af disse odds

Vi har samlet en række Manchester United – FC København odds hos Bwin, som du ikke bør gå glip af til kampen.

Manchester UnitedUafgjortFC København
1.395.007.75
Oddsene er opdateret søndag den 22. oktober kl. 22:20
UdfaldOdds
Dobbeltchance – X22.95
Over 2,5 mål i kampen1.61
Over 0,5 mål af FC København1.70
Rasmus Højlund scorer når som helst2.05
FC København +21.71
Oddsene er opdateret søndag den 22. oktober kl. 22:20

Forud for kampen deler Rasmus Højlund topscorertitlen i Champions League med Manchester Citys Julian Alvarez. Begge angribere har scoret tre mål i sæsonens to første Champions League-kampe.

Manchester United – FC København odds og optakt

Manchester United har ikke lige fået den ønskede indledning på sæsonen. Efter en fjerdel af Premier League-sæsonen lever den gamle traditionsklub en tilværelse som midterhold – dog kun seks point efter Manchester City på førstepladsen.

Resultaterne i Champions League har dog været endnu værre, hvor det er blevet til nederlag i de to første kampe – senest et lidt overraskende 2-3 nederlag hjemme mod Galatasaray.

Både Bwin sport og de øvrige bedste bookmakere har dog Manchester United som storfavoritter, når FC København gæster Manchester.

Det skal Manchester United også altid være, når det gælder et møde med et dansk hold. FC København kommer ind til kampen med en 2-1 sejr over oprykkerne fra Vejle, men har vist sig til at tale med i Superligaen.

I Champions League blev det, måske lidt overraskende til 2-2 i åbningskampen mod Galatasaray, inden man slap fornuftigt fra mødet med Bayern München med et 1-2-nederlag. Det store spørgsmål er nu, om FC København kan overraske mod et Manchester United-mandskab, der med al ære og respekt er et stykke fra fordoms storhedstid.

Sådan kan du få 1.000 kr i bonus til United – FCK

Som nu spiller hos Bwin kan du lige nu få et gratis væddemål i Bwin bonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling.

Din bonus skal blot omsættes en gang til minimum odds 1.00, så du kan sagtens spille den på en sejr til Manchester United på 1X2, eller du kan spille risikofrit på et af vores andre Manchester United – FC København odds.

Du kan læse meget mere om den aktuelle Bwin velkomstbonus her.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Londonbrag: Spil risikofrit på Chelsea - Arsenal
næste artikel
United - City odds + tips: Spil risikofrit her