Nyheder fra ComeOn

Chelsea – Liverpool: Sådan booster du dit odds på ligacupfinalen

Så er det finaletid! En underholdende men ofte alt for overset finale venter i weekenden, når Chelsea og Liverpool tørner sammen i ligacupfinalen. Vi har fundet lækkerier frem til kampen, hvor du også kan få et odds boost på et utroligt oplagt spil på kampen.

Få både det forhøjede odds og Chelsea – Liverpool odds forslag til ligacupfinalen lige her!

Chelsea - Liverpool odds boost, ComeOn, Carabao Cup finale

Sådan booster du dit Chelsea – Liverpool odds

Kampene mellem Chelsea og Liverpool plejer at være tætte og spændende. Denne gang kan du gøre kampen ekstra spændende i form af et betting tilbud fra ComeOn, der har skruet pænt op for noget, der næsten må virke som et oplagt odds på kampen.

ComeOn Danmark har boostet oddset på, at begge hold scorer fra odds 1.56 til odds 2.50 – og du kan spille odds boostet således:

  • Klik dig ind på ComeOn (hurtigt link herunder)
  • Vælg ComeOns episke boost
  • Spil op til 100 kr. til odds 2.50 på at begge hold scorer
  • Se kampen og nyd din gevinst hvis begge hold scorer

Tilbuddet er for både nye og eksisterende spillere hos ComeOn. Generelle regler og vilkår for ComeOn er gældende. Spil ansvarligt. 18+ år.

Chelsea – Liverpool spilforslag

Ja, vi havde uden tvivl kigget i retning af, at begge hold scorer, for man kan ikke få meget ud af at grave sig ned og forsøge at forsvare et point hjem, når det er en finale.

Bookmakerne er faktisk ude med pænt høje odds på 1X2-markedet, hvilket vidner om, at vi meget vel kan få en spændende Carabao Cup-finale, når Chelsea og Liverpool tørner sammen på Wembley. Begge hold er ramt af skader, hvor endda Mohamed Salah er tvivlsom for Liverpool, men mon ikke han er klar til kamp, nu det gælder en finale?

Netop de mange skader kan give en underholdende affære, da det meget vel kan give nogle forskydninger i holdenes præstationer. Vi har fundet et par andre spændende Chelsea – Liverpool odds forslag til ligacupfinalen.

Chelsea – Liverpool spilforslag 1

Mohamed Salah scorer i løbet af kampen til odds 2.21 hos ComeOn

Chelsea – Liverpool spilforslag 2

Over 2,5 mål i kampen til odds 1.66 hos ComeOn

Chelsea – Liverpool spilforslag 3

Liverpool vinder + over 1,5 mål af Liverpool + begge hold scorer til odds 3.40 hos ComeOn

Husk at du lige nu kan få 100% op til 500 kr. i ComeOn velkomstbonus i forbindelse med oprettelsen af en ComeOn-konto og din første indbetaling. Læs meget mere om bonussen i vores anmeldelse af den.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
EM-finale odds: Få de bedste Frankrig - Danmark odds
næste artikel
Boost dine City - United odds her