Håndbold EM-finale optakt og odds, Frankrig - Danmark odds

EM-finale odds: Få de bedste Frankrig – Danmark odds

Vi har samlet de bedste Frankrig – Danmark odds til EM-finalen i herrehåndbold 2024 her, så du nemt kan blive oddsklar til EM-finalen 2024.

Forhåndsfavoritterne er klar til finalen – nu gælder det bare, hvem af dem der kan leve op til favoritværdigheden. Danmark er bookmakernes favorit til at blive europamestre, når vi ser på de forskellige odds håndbold EM 2024. Se her hvordan de forskellige odds fordeler sig med vores odds sammenligning.

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

EM-finale odds: Frankrig – Danmark optakt

Håndbold EM-finale optakt og odds, Frankrig - Danmark odds

Forud for slutrunden havde bookmakerne Danmark og Frankrig som de to største favoritter til at vinde EM i herrehåndbold. Det har vist sig at holde stik, da de to favoritter nu skal fordele guld og sølv mellem sig. De forskellige online bookmakere har også her Danmark som de helt store favoritter, så det er sådan set Danmark, der har mest at vinde – og tabe, i EM-finalen.

Danmark hev finalebilletten hjem på en stærk anden halvleg, hvor man først fik lukket hullet fra første halvleg og sikret en tremålssejr. Stærkt spil af Danmark her, der endnu engang viste, hvorfor de regnes som den helt store favorit til at tage guldet.

For Frankrig var der drama helt til sidst i semifinalen, hvor Sverige blev slået ud efter forlænget spilletid. Ser man på, at Danmark hev en kneben sejr i ordinær spilletid mod Sverige i mellemrunden, så understreger det blot Danmarks favoritværdighed.

Frankrig – Danmark odds

Hvordan fordeler oddsene sig så på Frankrig – Danmark i EM-finalen? Måske ikke overraskende er det her, at du får de højeste 1X2-odds på en dansk sejr i hele slutrunden. Her kan du se og sammenligne en række udvalgte Frankrig – Danmark EM odds fra et par af de mest populære bookmakere.

UdfaldBet365 oddsExpekt oddsBetfair odds
Bet365 bonusExpekt bonusBetfair bonus
Frankrig vinder3.303.253.20
Uafgjort8.508.008.50
Danmark vinder1.551.561.50
Over 58,5 mål1.801.73
Under 58,5 mål2.002.04
Frankrig + 1,52.001.942.00
Danmark – 1,51.801.801.73
Frankrig vinder EM2.752.75
Danmark vinder EM1.401.45
Oddsene er opdateret lørdag den 27. januar kl. 12:00

Frankrig – Danmark EM-finale odds spilforslag

Der ligger en lille favoritværdighed hos Danmark, men ser vi på 1X2 kontra -1,5, så er der faktisk markant mere værdi i at tænke i retning af, at Danmark ikke kun vinder med et mål. Kampene mellem Frankrig og Danmark plejer at være målrige, hvor sejrsmarginen sjældent er på blot et enkelt mål.

Vores Frankrig – Danmark odds forslag er derfor Danmark -1,5 til odds 1.80 hos enten Bet365 eller Expekt.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Ultimativ odds optakt til Tyskland - Danmark
næste artikel
Chelsea - Liverpool: Sådan booster du dit odds på ligacupfinalen