Nyheder fra ComeOn

Boost dine City – United odds her

Hvem løber med sejren i sæsonens andet og sidste Manchester-derby, hvor Manchester City tager imod naboerne fra Manchester United i et opgør, der meget vel kan få stor betydning for Citys chancer for at genvinde mesterskabet.

Oddsene hos de bedste bookmakere hælder i den grad i City retning, men vi har fundet en mulighed, hvorpå du kan booste dine Manchester City – Manchester United odds. Se her hvordan du får et forhøjet odds på kampen, samt en odds optakt til Manchester City – Manchester United.

Manchester City - Manchester United odds boost og optakt

Sådan får du et City – United odds boost

To gang på i næsten fire år er det sket, at der er scoret under to mål i et Manchester-derby. Sidste gang var i Premier League i december 2020, hvor der blev spillet 0-0 på Old Trafford. I de efterfølgende otte Manchester-derbyer er der minimum scoret to mål – og ofte flere end det.

Derfor er det aktuelle betting tilbud på et forhøjet odds fra ComeOn ekstra interessant til søndagens opgør mellem Manchester City og Manchester United. Her har ComeOn boostet oddset på over 1,5 mål fra 1.41 til nu 2.00.

Du kan få det forhøjede Manchester City – Manchester United odds ved at gøre dette:

 • Gå ind på ComeOn (genvej via linket herunder)
 • Log ind eller opret en ComeOn-konto
 • Spil op til 100 kr. på over 1,5 mål i kampen til odds 2.00

Det forhøjede odds er ugens episk boost hos ComeOn. Generelle regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Manchester City – Manchester United optakt

Vi dykker ned i statistikken i vores Manchester City – Manchester United optakt og ser på, hvad den siger i forhold til indbyrdes styrkeforhold og statistiske forventninger til kampen.

 • Sidste 10 kampe: City (6 sejre), United (3 sejre) og 1 uafgjort
 • Målscorer (City-United): 20 – 11
 • Mål i snit (sidste 10 kampe): 3,1 mål per kamp
 • Mål i 1. halvleg (sidste 10 kampe): 13 mål
 • Mål i 2. halvleg (sidste 10 kampe): 18 mål
 • Kort (sidste 10 kampe): 34 – 3,4 i snit (ingen røde kort)

Ud fra statistikken har vi fundet et par spændende Manchester City – Manchester United odds hos ComeOn, hvor du lige nu kan få en ComeOn bonus på 100% op til 500 kr.:

 • Over 1,5 mål i 2. halvleg til odds 1.56
 • Begge hold scorer til odds 1.74
 • 2. halvleg er Manchester Uniteds højst scorende halvleg til odds 3.10
 • 2. halvleg er Manchester Citys højst scorende halvleg til odds 2.02

Oddsene er opdateret fredag den 1. marts kl. 23:00.

Det må være en lidt ambivalent følelse, som Manchester United går ind til kampen med, for de vil uden tvivl hellere end gerne slå Manchester City – især hvis det kan være medvirkende til, at City ikke genvinder mesterskabet. På den anden side så vil et nederlag i den grad styrke titelchancerne for Uniteds vel største rival – Liverpool.

United tabte lidt overraskende deres seneste ligakamp hjemme med 1-2 til Fulham. Nederlaget blev dog vasket lidt væk med en FA Cup-sejr over Nottingham Forest med en 1-0 sejr.

På den anden side er der så Manchester City, der i vante stil bare kører derudaf med sejr efter sejr. De sidste 20 kampe har budt på 16 sejre, 3 uafgjorte og et enkelt nederlag – tilbage i begyndelsen af december.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Chelsea - Liverpool: Sådan booster du dit odds på ligacupfinalen
næste artikel
City - FCK odds og optakt: Se de vilde spilforslag her!