nyheder

FCK – City odds og optakt: Se de vilde spilforslag her!

Årets største kamp på dansk græs venter, når FC København tager imod de forsvarende Champions League-mestre fra Manchester City i 1/8-finalens første kamp. Bliv klar til braget i Parken med vores store FCK – Manchester City optakt, odds sammenligning og spilforslag, så du kan få stærke indspark til din FCK – Manchester City betting.

Spil på at FCK tager sejren i mindst en af de to kampe mod Man City til odds 15
Udløber om
FCK-Manchester City: Hvis du taber dit væddemål, modtager du et 50 kr. freebet!
Udløber om
FCK-Man City - Odds 2.50 på over 2,5 mål
Udløber om
Streakr: Vind billetter til FCK - Man City
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

FCK – Manchester City odds og betting

Hvordan fordeler de aktuelle FCK – Manchester City odds sig så? Her kan du nemt finde de bedste odds til din FCK – Manchester City betting ud fra vores oddstabel.

Bet365UnibetExpektBwin
Bet365 bonusUnibet bonusExpekt bonusBwin bonus
FCK vinder13.0014.0013.0011.00
Uafgjort6.006.506.405.75
Manchester City vinder1.251.271.261.27
Over 2,5 mål i kampen1.651.661.661.63
Under 2,5 mål i kampen2.202.232.232.15
Dobbeltchance 1X3.754.104.103.70
FCK +1,5 i handicap1.852.102.101.93
Manchester City -1,5 i handicap2.081.741.751.75
Begge hold scorer (Ja)2.102.302.302.15
Oddsene er opdateret tirsdag den 13. februar kl. 17:00

FCK – Manchester City spilforslag

Vi har fundet en række spændende FCK – Manchester City spilforslag, som vi mener, er værd at se ekstra på, hvis du skal have lidt ekstra spænding til kampen med en omgang FCK – Manchester City betting.

FCK – Manchester City spilforslag #1

For FC København gælder det om at slippe fra opgøret med et resultat, der gør, at de stadig har en chance for at spille sig videre i returopgøret. Der skal altså være ekstra styr på defensiven, samt der skal et mål på kontoen. Derfor er vores FCK – Manchester City spilforslag #1: FCK +1,5 til odds 2.02 hos Bet365.

FCK – Manchester City spilforslag #2

Det ultimative resultat, der også er lidt optimistisk, må for FC København nærmest være at slippe fra opgøret med en uafgjort, hvorved alt er åbent i returopgøret. Med en dobbeltchance er der her mulighed for gevinst med to ud af tre udfald. Vores FCK – Manchester City spilforslag #2 er: Dobbeltchance 1X til odds 3.70 hos Expekt.

FCK – Manchester City spilforslag #3

Det gælder om at holde hovedet koldt i samtlige 90+ minutter, så man ikke sætter sit hold i en vanskelig situation, der også kan få betydning for returopgøret. Dumme frispark og tabte hoveder skal der derfor ikke være mange af, da det kan koste dyrt – både i forhold til avancement og de mange millioner, det kan kaste af sig. Vi tror på en disciplineret indsats i det første møde. Derfor er vores FCK – Manchester City spilforslag #3: Under 3,5 kort til odds 2.06 hos Unibet.

FCK – Manchester City odds optakt

Det lyder måske lidt voldsomt, når vi kalder kampen for årets største kamp på dansk græs allerede i februar, men med mindre FC København går videre, så er det svært at se en større kamp i 2024 i Danmark end en Champions League 1/8-finale.

Forestil dig, at du går videre fra gruppespillet, hvor du var i gruppe med Bayern München, Manchester United og Galatasaray – blot for at ramme ind i de forsvarende mestre. Skæbnen er hård for FC København, der ikke overraskende er markante underdogs, når vi ser på de forskellige FCK – Manchester City odds hos bookmakerne på vores bookmaker oversigt.

Manchester City er dog ikke en ubekendt faktor for FC København, da de tørnede sammen i Champions League-gruppespillet sidste sæson. Her kørte City de danske løver ud af banen med en 5-0 sejr i det første opgør – der meget vel kunne være blevet større. Returopgøret endte 0-0 i et opgør, hvor City sagtens kunne leve med et point, især fordi de spillede med 10 mand i 60 minutter.

Formkurven er uhyggelig for City, der endnu ikke har tabt i 2024 – faktisk har de vundet samtlige af årets 5 kampe.

Men, i vores FC København – Manchester City optakt er vi dog også nødt til at se på, at FC København blot har et par træningskampe i benene forud for den vitale kamp, så det kan være svært at se, hvor et FC København-mandskab, der ikke er helt oppe i gear, når det gælder kampformen, skal skabe overraskelsen.

FCK – Manchester City betting tilbud

Det hører sig til de store opgør, at bookmakerne er ude med nogle betting kampagner – og du kan selvfølgelig også få nogle spændende tilbud i forbindelse med din FCK – Manchester City betting.

Med den første kan du rent faktisk vinde billetter til at se netop kampen mellem FCK og Manchester City, da Unibet byder på en Streakr-konkurrence, hvor du kan vinde billetter til FCK – Manchester City.

FCK - Manchester City odds, Unibet Streakr

Du deltager i konkurrencen om at vinde billetter til FC København – Manchester City ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på Unibet (hurtigt link herunder)
  • Forudsig spørgsmål om udvalgte kampe (en forudsigelse per dag)

Opbygger du den længste stime – streak, i kampagneperioden, vinder du to billetter til FCK – Manchester City den 13. februar.

Kampagnen er åben for nye og eksisterende spillere og løber frem til den 8. februar. Du skal komme med forudsigelser ved at svare på konkrete spørgsmål om dagens udvalgte kampe. Du kan kun komme med en forudsigelse per dag. Når stimen nulstilles, begynder en ny igen dagen efter. Du kan ændre dit valg og svar op til kampstart. Den spiller med den længste streak i kampagneperioden vinder. Er der flere spillere med samme længde streak, trækkes der lod om billetterne. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

FCK - Manchester City odds boost, Expekt

FCK – Manchester City odds boost

Som om odds 11.00 på en FCK-sejr ikke er høj nok, så kan du få et vildt FCK – Manchester City odds boost hos Expekt, der tilbyder sine spillere hele odds 15.00 på, at FCK vinder mindst en af de to Champions League 1/8-finaler mod Manchester City. Du kan få odds 15.00 hos Expekt ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på Expekt (direkte link herunder)
  • Opret en konto
  • Indbetal og spil op til 100 kr. på det forhøjede odds

Du kan maksimalt spille 100 kr. på dette FCK – Manchester City odds boost. Tilbuddet gælder fra den 9. februar kl. 8:00 og frem til den 13. februar kl. 20:45. Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med odds boostet – eller eventuelle gevinster derfra. Alle kunder kan benytte sig af odds boostet en gang. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

FCK - Manchester City odds boost - over 2,5 mål hos ComeOn

Episk odds boost: 2.50 på over 2,5 mål i Parken

De fleste bookmakere har deres odds indstillet på en målrig aften i Parken, når FC København tager imod Manchester City i Champions League 1/8-finalen. Her har ComeOn boostet oddset fra 1.60 til 2.50 på over 2,5 mål i kampen. Du kan få det episke odds boost her:

Husk at regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Få et freebet hvis du taber på dit FCK – City odds

Kan FC København skabe et mirakel i Parken, eller leverer Manchester City favoritsejren? Uanset hvad kan du få en ekstrachance, når du spiller på en sejr til FC København hos Expekt.

Placer et bet på 50 kr. på en FCK-sejr (1X2-marked) og få et freebet på 50 kr., hvis du taber på dit FC København – Manchester City odds.

Spillet skal være placeret pre-match og være på 50 kr. Taber FCK, så modtager du automatisk dit freebet, som du har tre dage til at bruge. Dit FCK – Manchester City freebet kan bruges på alle pre-match og live-sportsmarkeder til minimum odds 1.80. Vundne gevinster med freebettet er ikke underlagt nogle omsætningskrav og kan derfor udbetales kontakt – indsatsen er ikke inkluderet. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
EM-finale odds: Få de bedste Frankrig - Danmark odds