nyheder

City – FCK odds og optakt: Se de vilde spilforslag her!

Kan FC København levere et comeback til historiebøgerne, når de på udebane skal forsøge at komme tilbage fra 1-3 nederlaget i Parken og slå de forsvarende Champions League-mestre fra Manchester City ud i Champions League 1/8-finalen. Bliv klar til braget i Manchester med vores store Manchester City – FCK optakt, odds sammenligning og spilforslag, så du kan få stærke indspark til din Manchester City – FCK betting.

Manchester City – FCK odds og betting

Hvordan fordeler de aktuelle Manchester City – FCK odds sig så? Her kan du nemt finde de bedste odds til din Manchester City – FCK betting ud fra vores oddstabel.

Bet365UnibetExpektBwin
Bet365 bonusUnibet bonusExpekt bonusBwin bonus
Manchester City vinder1.141.151.161.15
Uafgjort8.508.508.508.75
FCK vinder15.0021.0021.0017.00
Over 2,5 mål i kampen1.361.381.381.36
Under 2,5 mål i kampen3.102.952.952.95
Dobbeltchance X25.505.755.755.50
FCK +1,5 i handicap2.752.752.751.93
Manchester City -1,5 i handicap1.431.451.45/
Begge hold scorer (Ja)2.102.182.18/
Oddsene er opdateret tirsdag den 5. marts kl. 22:00

Manchester City – FCK spilforslag

Vi har fundet en række spændende Manchester City – FCK spilforslag, som vi mener, er værd at se ekstra på, hvis du skal have lidt ekstra spænding til kampen med en omgang Manchester City – FCK betting.

Manchester City – FCK spilforslag #1

For FC København er det alt eller intet – og lige nu tyder det ret meget på intet, da københavnerne skal vinde med tre mål for at gå videre. Så der skal satses, hvilket betyder, at der meget vel kan blive åbnet op i begge ender af banen. Derfor er vores Manchester City – FCK spilforslag #1: Over 3,5 mål til odds 1.90 hos Bet365.

Manchester City – FCK spilforslag #2

Det ultimative resultat, der også er lidt optimistisk, må for FC København nærmest være at slippe fra opgøret med en uafgjort. City kan sagtens leve med det og så spare spillere til de kommende vigtige kampe i Premier League, mens en uafgjort i Manchester reelt også vil være godkendt for FCK, selvom de ikke går videre i turneringen. Vores Manchester City – FCK spilforslag #2 er: Uafgjort til odds 8.50 hos Expekt.

Manchester City – FCK spilforslag #3

Vi har en tro på, at City gerne vil have slået spændingen ud af kampen tidligt, så de kan spare spillere frem mod mesterskabskampen mod Liverpool. Derfor forventer vi en målrig første halvleg. Derfor er vores Manchester City – FCK spilforslag #3: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 1.95 hos Bwin.

Manchester City – FCK odds optakt

Det lyder måske lidt voldsomt, når vi kalder kampen for årets største kamp for dansk klubfodbold allerede i marts, men med mindre FC København går videre, så er det svært at se en større kamp i 2024 for et dansk klubhold end en Champions League 1/8-finale.

Forestil dig, at du går videre fra gruppespillet, hvor du var i gruppe med Bayern München, Manchester United og Galatasaray – blot for at ramme ind i de forsvarende mestre. Skæbnen er hård for FC København, der ikke overraskende er markante underdogs, når vi ser på de forskellige Manchester City – FCK odds hos bookmakerne på vores bookmaker oversigt.

Manchester City viste også, at der var klasseforskel i det første møde i Parken, som de forsvarende mestre vandt med 3-1. Formkurven er uhyggelig for City, der endnu ikke har tabt i 2024 – faktisk har de vundet samtlige af årets 11 kampe på nær opgøret mod Chelsea, der endte 1-1.

Men, i vores Manchester City – FC København optakt er også nødt til at se på, at FC København i den grad kom til kort i det første møde. Så selvom det er et FC København-mandskab, der er kommet godt fra land i forårets superligakampe, så skal der meget til, hvis københavnerne skal skabe overraskelsen i Manchester.

Manchester City – FCK betting tilbud

Det hører sig til de store opgør, at bookmakerne er ude med nogle betting kampagner – og vi forventer selvfølgelig også, at der kommer nogle spændende tilbud i forbindelse med den kommende Manchester City – FCK betting.

Til opgøret i Parken var der forskellige tilbud fra fire bookmakere i forbindelse med deres Manchester City – FCK odds. Vi holder øje med de aktuelle odds tilbud fra bookmakerne på FCKs kamp mod Manchester City frem til kampstart og opdaterer løbende her med de aktuelle tilbud.

Boost dit City – FCK odds med ComeOn

Manchester City - FCK odds boost, over 2,5 mål, ComeOn

Til kampen i Manchester kan du lige nu få et odds boost på et spil, der kan virke som et oplagt spil på odds kuponen. ComeOn har lige nu boostet oddset for over 2,5 mål i kampen (90 min.) fra 1.36 til 2.00. Du kan spille det forhøjede Manchester City – FCK odds her:

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Boost dine City - United odds her
næste artikel
Disse Liverpool - City spilforslag må du ikke gå glip af!