bwin nyheder

El Clasico: Optakt, odds og odds boost

Med de to evige rivaler i hver deres europæiske turnering er der lagt op til sæsonens sidste El Clasico, når Real Madrid tager imod FC Barcelona.

Se optakten til sæsonens sidste El Clasico her, hvor du også kan sammenligne oddsene på kampen og ikke mindst se, hvordan du får et forhøjet odds på kampen.

Bwin odds boost, Real Madrid - Barcelona optakt og odds
©Bwin

Real Madrid – Barcelona optakt

Real Madrid har trukket det længste strå i sæsonens hidtil to El Clasico-kampe, hvor det senest blev til sejren i den spanske supercupsemifinale. Med sejren i sæsonens sidste El Clasico kan Real Madrid også tage endnu et stort skridt frem mod det, som unægteligt ligner et nyt mesterskab til kongeklubben.

Med 15 point op til Real Madrid og 11 kampe tilbage i denne sæson er det sidste chance for Barcelona, hvis oddserne verden over skal have et sidste skud på betting kampagner, der peger på Braithwaite og co. som kommende mestre.

Efter en jammerlig indledning på post Messi-æraen har Barcelona fået spillet sig op og har faktisk den samme formkurve set over de sidste fem kampe, som Real Madrid har. Alligevel er Real Madrid store favoritter til opgøret.

Real Madrid – Barcelona odds

Favoritværdigheden ligger som nævnt hos Real Madrid, der med sejren i forlænget spilletid i supercupsemifinalen har vundet de seneste fem møder med Barcelona.

Her kan du se og sammenligne en række udvalgte odds på kampen fra flere udvalgte online bookmakere.

Boost dit odds på El Clasico med Bwin

Blikkene i Spanien hviler uden tvivl på de to klubbers frontmænd, når der er El Clasico. Derfor er Bwin også ude med et ret interessant odds boost på et særligt spil ved 2021-2022 sæsonens sidste El Clasico.

Her har Bwin forhøjet oddset på, at Karim Benzema og Pierre-Emerick Aubameyang begge har over 1,5 skud på mål i kampen. Oddset er her forhøjet til odds 6.00.

Du behøver blot en Bwin-bruger for at kunne spille det forhøjede odds. Har du ikke det, kan du lige nu få en Bwin velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Bonussen kommer i form af et risikofrit spil, som skal bruges indenfor syv dage. Taber du på dit risikofrie spil, så får du værdien af din første indbetaling tilbage i form af et freebet.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCK - PSV: Optakt, odds og spilforslag
næste artikel
Portugal - Tyrkiet: Optakt og odds med Bet365