Karamba Bonus

Karamba Bonus

Velkomstbonus
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
9 x gennemspil af bonus
Mindste odds
2.00
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.2
Tilmeld

Karamba Bonus detaljer️

Karamba er Danmarks helt nye spilfugl, og nu er de også klar til at gribe fat om markedet for betting i Danmark. Med Karambas helt nye velkomstbonus til nye danske spillere, kan du som nyoprettet kunde få helt op til 1000 kr. i en 100% indbetalingsbonus. Dermed er der altså gode muligheder for at få en fremragende start på dit spileventyr hos Karamba. Bonussen har nogle fornuftige gennemspilskrav, og du er lynhurtigt igang med at spille med din bonus, når du opretter en konto. For at kunne udbetale din velkomstbonus skal du gennemspille din bonus ni (9) gange til min. odds 2.00 på singlevæddemål eller 1.40 pr. valg i kombivæddemål. Det er ærligt talt en smule høje krav i forhold til andre bookmakere, men til gengæld skal du ikke også gennemspille din indbetaling hos Karamba Danmark.

Fordele & Ulemper

  • Lavt minimum odds på 1.40 pr. valg på kombivæddemål
  • Kun bonus skal gennemspilles
  • Højt maks beløb
  • Højt minimum odds på 2.00 på enkeltvæddemål
  • Højt gennemspilskrav på 9 gange

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Med Karamba Danmarks helt nye velkomstbonus til de nye danske kunder, kan spillere få en ganske stor bonus på 100% af deres først indbetaling. Bonussen er maksimalt på 1.000 kr., men afhænger naturligvis af din første indbetaling. Der er en række vilkår, du som spiller skal leve op til, hvis du vil først og fremmest modtage bonussen og ultimativt have muligheden for at udbetale bonussen. Først skal du indbetale 100 kr. som din første indbetaling til din konto. Herefter er gennemspilsvilkårene først og fremmest at din bonus skal gennemspilles ni (9) gange til odds 2.00 på enkelt væddemål og 1.40 pr. valg i kombivæddemål indenfor 60 dage. Når du har levet op til gennemspilsvilkårene, kan du udbetale eventuelle gevinster fra din Karamba velkomstbonus.

Tip

Kunder, som indbetaler med PayPal, Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kan ikke modtage velkomstbonussen

Eksempel

Når du har oprettet din konto hos Karamba skal du foretage din første indbetaling på 100 kr. eller mere. Herefter modtager du en bonus på 100% af din indbetaling. Hvis du indbetaler 500 kr., har du nå samlet 1000 kr. på din spilkonto. Herefter skal du gennemspille din bonus (500 kr.) 9 gange til enten odds 2.00 på enkeltvæddemål eller 1.40 pr. valg i kombivæddemål. Når du har gennemspillet de 500 kr. 9 gange til de nævnte krav, kan du frit udbetale gevinster fra din Karama velkomstbonus.

Anmeldelse

Med Danmarks nye spilfugl Karamba kan du som ny spiller på deres sportsbook modtage en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. når du opretter en konto. For at modtage en odds bonus skal du først og fremmest indbetale 100 kr. som din første indbetaling, og herefter gennemspille bonussen ni (9) gange til odds 2.00 på enkeltvæddemål eller 1.40 pr. valg i kombivæddemål indenfor 60 dage. Har du gennemspillet din bonus, er du fri til at udbetale eventuelle gevinster.

Nyheder 🚨

OB - FCM odds, optakt og spilforslag
Champions League final4 optakt og odds