leovegas nyheder

LeoVegas: Vind 100.000 på knockoutrunderne ved VM

Er du en høj til at ramme dine VM odds og kan du gætte, hvem der går hele vejen, samt hvad resultaterne bliver i de forskellige runder? Hvis svaret er ja, så kan VM slutrunden ende med at gøre dig op til 100.000 kr. rigere. LeoVegas har fyret op for endnu en omgang LeoKing, hvor du kan score 100.000 kr. ved at gætte alle resultaterne (1X2) for knockoutrunderne rigtigt. Se her hvordan du deltager i LeoKing og kampen om de 100.000 kr., der er hovedpræmien i denne betting bonus.

LeoVegas VM-konkurrence, LeoKing knockout-runder
©LeoVegas 30/11/2022

Sådan spiller du LeoKing VM knockout-konkurrence

Det er sådan set meget simpelt. Du skal gætte alle resultaterne (1X2) i knockoutrunderne ved VM 2022 korrekt hos den danske bookmaker, LeoVegas. Du deltager i LeoKing VM-konkurrencen ved at gøre følgende:

  • Log ind på din LeoVegas-konto eller opret dig
  • Find LeoKing under sport
  • Opret dit brugernavn
  • Lav dine forudsigelser
  • Følg med og se om du har vundet

I LeoKing VM knockout-konkurrencen kan du give og ændre dine forudsigelser helt frem til kampstart. Så snart den første kamp begynder, bliver dit valg låst. Du får efterfølgende et point for hvert rigtige svar. Du kan altid følge med i stillingen på leaderboardet.

Gætter du alle 16 kampe korrekt, så løber du med førstepræmien, der er på intet mindre end 100.000 kr. Ved flere vindere deles præmiepuljen ligeligt. Er der ingen, der gør rent bord og gætter alle resultaterne korrekt, så vil den højstplacerede spiller vinde 10.000 kr. Er der flere, der ender med samme antal point, så deles de 10.000 kr. mellem spillerne.

LeoKing VM knockout-konkurrencen løber til og med den 3. december kl. 16:00. Derefter er konkurrencen lukket for tilmelding, så du skal altså huske at tilmelde dig LeoKing VM knockout-konkurrencen inden da, hvis du ønsker at deltage i kampen om op til 100.000 kr. Det er helt gratis at deltage i LeoKing VM knockout-konkurrencen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Sådan får du en LeoVegas-bruger

Står du uden en LeoVegas bruger, men vil du gerne deltage i den store LeoKing VM knockout-konkurrence, så kan du lige nu få en LeoVegas velkomstbonus i form af et freebet på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling hos bookmakeren. Du kan læse meget mere om denne LeoVegas velkomstbonus i vores store anmeldelse af den.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM odds: Australien - Danmark
næste artikel
Fordoble dit VM-odds med Spreadex