Liverpool - Manchester City optakt, odds og spilforslag

Disse Liverpool – City spilforslag må du ikke gå glip af!

Sæsonens måske største og vigtigste kamp i Premier League denne sæson venter, når Liverpool tager imod Manchester City i en direkte duel om førstepladsen og fordelen i mesterskabsduellen.

Få både en Liverpool – Manchester City odds sammenligning, optakt og ikke mindst et par stærke Liverpool – Manchester City spilforslag til kampen.

Liverpool - Manchester City optakt, odds og spilforslag

Liverpool – Manchester City optakt

Tidspunktet for opgøret kunne næppe have været bedre for Manchester City. Liverpool kommer med en Europa League-kamp torsdag i benene – endda i Prag, samt en lang række skader hos flere profiler. Selvom City var i kamp onsdag, så var det på hjemmebane mod, med al ære or respekt, FC København, som ikke voldte Manchester City de store problemer.

Topstriden er ekstrem tæt denne sæson, hvor tre klubber ligger indenfor to points afstand i toppen af tabellen. Så det kan meget vel blive i de indbyrdes opgør, at mesterskabet vindes eller tabes.

Sæsonens første møde mellem Liverpool og Manchester City endte 1-1 efter en kamp, hvor City ellers var det dominerende hold. Nu gælder det mødet på Anfield, hvor City er favoritten hos bookmakerne. Så uanset hvem du har som din bedste bookmaker, så peger de altså City som favoritten til at vinde opgøret.

Liverpool – Manchester City odds

Vi har samlet en lang række af de mest populære Liverpool – Manchester City odds hos fire udvalgte bookmakerne, så du her nemt kan se og sammenligne oddsene og se, hvor du får de højeste Liverpool – City odds.

Liverpool – City oddsBet365BwinBetfairCashpoint
Bet365 bonusBwin bonusBetfair bonusCashpoint bonus
Liverpool vinder3.002.903.002.96
Uafgjort3.753.753.503.75
Manchester City vinder2.202.202.252.27
Dobbeltchance 1X1.661.631.601.60
Dobbeltchance X21.361.391.381.38
Over 2,5 mål1.531.491.451.52
Under 2,5 mål2.402.452.502.43
Begge hold scorer1.441.441.401.47
Straffespark i kampen3.002.902.30/
Oddsene er opdateret fredag den 8. marts kl. 17:30

Liverpool – Manchester City spilforslag

Når vi ser og sammenligner de forskellige Liverpool – Manchester City odds i optakten, så ser man tydeligt, at bookmakerne har City som favoritter – selvom favoritværdigheden ikke er voldsom. Man der tegner sig også et billede af, at bookmakerne forventer en målrig affære.

Vi har her fundet 3 Liverpool – Manchester City spil til kampen, som du nemt kan bruge i forbindelse med en betting bonus.

Liverpool – Manchester City spilforslag #1

Den skal bare have et skud, for det vil bestemt ikke overraske, hvis en topkamp som denne bliver lidt ekstra dramatisk, når der jagtes små marginaler i bestræbelserne på at få fordelen i mesterskabsduellen. Vi snakker selvfølgelig om et straffespark i kampen.

Straffespark i kampen til odds 3.00 hos Bet365

Liverpool – Manchester City spilforslag #2

Et skadesramt Liverpool-mandskab og en Europa League-kamp torsdag. Det tipper lidt vægtskålen til Manchester Citys fordel – selvom det meget vel bliver tæt. Blandt de bookmakere, som vi sammenlignede de forskellige Liverpool – Manchester City odds hos, var Cashpoint den bookmaker, der gav det højeste odds på en City-sejr.

Manchester City vinder til odds 2.27 hos Cashpoint

Liverpool – Manchester City spilforslag #3

Bliver det en 1-0’er? Næppe. Derfor tror vi på, at City kommer på tavlen flere end blot en enkelt gang i kampen. Så vores tredje Liverpool – Manchester City spilforslag er et målspil på Manchester City.

Manchester City scorer over 1,5 mål til odds 1.77 hos Bwin

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
City - FCK odds og optakt: Se de vilde spilforslag her!
næste artikel
Danmark - Schweiz: Spilforslag du ikke må gå glip af