leovegas nyheder

Eagles – Chiefs odds: Spil risikofrit på vinderen

Philadelphia Eagles for første gang eller Kansas City Chiefs for tredje gang? Uanset hvem du tror, der vinder Super Bowl LVII, så kan du med et Super Bowl tilbud fra LeoVegas lige nu spille risikofrit på en vinder af årets helt store footballfest.

LeoVegas Super Bowl risikofrit spil, Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs odds
©LeoVegas 10/02/2023

Sådan spiller du risikofrit på en vinder af Super Bowl

LeoVegas tilbyder en betting bonus til nye spillere i form af et risikofrit spil på en vinder af Super Bowl. Så som ny spiller hos LeoVegas kan du spille 200 kr. risikofrit på en vinder af Super Bowl LVII mellem Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs. Det gør du på følgende måde:

  • Opret dit hos LeoVegas via linket herunder
  • Spil 200 kr. pre-match på enten Philadelphia Eagles (1) eller Kansas City Chiefs (2) som vinder af Super Bowl 2023
  • Kun din første indbetaling og dit første væddemål er berettiget til dette tilbud.

Taber det hold, som du har spillet på, så får du det fulde beløb på 200 kr. retur på din LeoVegas-konto – helt uden omsætningskrav. Du får din indsats retur inden for 72 timer, efter dit væddemål er afgjort. Dette tilbud fra LeoVegas løber frem til den 13. februar kl. 0:30.

Tager du imod denne velkomstbonus fra LeoVegas, kan du ikke tage imod en anden LeoVegas velkomstbonus. Ønsker du at vide mere om LeoVegas, kan du læse mere om bookmakeren i vores LeoVegas anmeldelse.

Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs odds og betting

LeoVegas har Philadelphia Eagles som små favoritter til at vinde Super Bowl 2023, når vi ser på de forskellige Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs odds. Her kan du se, hvordan oddsene på en vinder af kampen ser ud hos LeoVegas og dermed se, hvilke Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs odds du kan spille risikofrit på.

  • Philadelphia Eagles vinder: 1.82
  • Kansas City Chiefs vinder: 2.00

Vi ser altså, at LeoVegas har en lille favoritværdighed placeret hos Philadelphia Eagles, der dermed er favoritter til at vinde deres første Super Bowl nogensinde.

I de seneste indbyrdes opgør, er det Kansas City Chiefs, der har taget sejren. Senest var det i 2021, hvor det blev til en sejr på 42-30 til Kansas City Chiefs. Forinden havde Philadelphia Eagles vundet de indbyrdes opgør helt tilbage til 2001.

Uanset hvem du har som favorit til at vinde Super Bowl 2023, så kan du spille risikofrit på en vinder hos LeoVegas.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil 500 kr. risikofrit på Super Bowl
næste artikel
Odds boost: Få højere odds på Super Bowl